Horoszkóp: erre a 3 csillagjegyre rátalál a szerelem a héten

A horoszkóp szerint 3 csillagjegy nagyon szerencsés lesz a szerelemben. 

2023. november 6., 09:20

Szerző:

Izgalmas hét következik, és nagyon úgy tűnik, hogy a horoszkóp csupa jó dolgot üzen 3 csillagjegy számára. Szerelemből és romantikából nem lesz hiány. 

Bika (04.20.–05.20.)

Egy régi ismerős fog felbukkanni az életében, akivel hamar rájönnek, hogy bizony ez több lehet, mint barátság. Egy olyan szoros kötelék alakul ki kettejük között, ami igazán ritkának mondható. Ne féljen kimutatni az érzéseit, ugyanis viszonzásra fognak találni!

Szűz (08.23.–09.22.)

Az elmúlt időszakban úgy érzi, hogy semmi sem úgy alakul, ahogy tervezte, és ez nagyon igaz a szerelmi életére is. A jó hír, hogy hamarosan betoppan valaki az életébe, akinél azonnal érezni fogja azt a bizonyos szikrát, és rá fog jönni, hogy mással eddig, miért nem működött egy komoly kapcsolat.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A munkahelyén valaki felkelti az érdeklődését, és hamar eljuthatnak az első randevúig is. Mindketten félnek attól, hogy kollégákként később nem-e bánják meg, ha kapcsolatba bonyolódnak, de a helyzet az, hogy jelenleg mindketten túlságosan élvezik egymás társaságát. Adjanak a dolognak egy esélyt!

(Kiemelt kép: Shutterstock)