Hétvégi horoszkóp, 2024. március 2-3.: a Bikának jeleket küld az univerzum, a Vízöntőnek a megérzéseire kell hallgatnia

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. március 1., 20:00

Szerző:

Elérkeztünk március első hétvégéjéhez. Ha kíváncsi rá, hogy a hétvégi horoszkóp szerint mit üzen önnek az asztrológia, akkor görgessen lejjebb, és megtudja. Az biztos, hogy a csillagjegyek nem fognak unatkozni, sőt egészen váratlan események is történhetnek majd. 

Kos (03.21.–04.19.)

Egy régi ismerősével újra összesodorja az élet. Azonban ez a találkozás most más lesz, és mindketten olyan dolgokat fognak érezni, amiket korábban nem. Sőt, mindketten feltehetik a kérdést azzal kapcsolatban, hogy mostanáig, miért nem kerültek közelebb egymáshoz. 

Bika (04.20.–05.20.)

Úgy érzi, hogy az univerzum jeleket küld önnek, és nem is téved nagyot. A hétvégén olyan események fognak történni, amelyek segíteni fognak abban, hogy a helyes utat válassza. Az biztos, hogy hatalmas karrierváltozás előtt áll, de ez a magánéletére is nagy hatással lesz.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nem olyan napok elé néz, amelyekre számított, de ez nem azt jelenti, hogy rosszul kell éreznie magát. Egy olyan dolog történik, amit érdemesebb egy tanulságos leckének felfogni, és meglátja, hogy legközelebb, ha hasonló szituációba kerül, akkor már sokkal könnyebben fogja kezelni.

Rák (06.22.–07.22.)

A párjával fantasztikus hétvége elé néznek, és a kapcsolatuk csak még erősebb lehet az együtt töltött időben. Azonban egy komoly téma is felszínre kerül, amit érdemes lesz átbeszélniük, hogy a jövőben is elkerüljék a konfliktusokat. Mindkettőjüknek jobb lesz így.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Csodálatos hétvégét tölt együtt a barátaival, és közben egy olyan ötlettel állhatnak elő, ami a jövőjükre nagy hatással lehet. Ez azt is jelenti, hogy akár egy közös vállalkozás beindítása is szóba jöhet. Fontos azonban, hogy előtte mindent tisztázzanak le. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A szerelmi életében hatalmas változások jönnek: a szinglik és a párkapcsolatban élő Skorpiók és remek hétvégére számíthatnak, tele romantikával. Arra vigyázzon azonban, hogy ne legyen túl követelőző a párjával szemben, mert az a kapcsolatuk rovására mehet. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem érzi fényesen magát először hétvégén, mert túl sok a teendője. Itt az ideje, hogy megmondja a barátainak és a rokonoknak, ha egy kis pihenésre és kikapcsolódásra van szüksége. Egy dolgot tehet: meg kell húznia a határokat a saját érdekében.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Maradjon higgadt a hétvégén, mert a családjában többen is próbálnak keresztbe tenni önnek, de ne hagyja, hogy ezek a dolgok elvegyék a kedvét. A párja szerencsére mindenben ön mellett áll, és segít a bajban. Ha úgy érzi elege van, akkor kicsit vonuljon el a világ elől. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

A pénzügyi helyzete pozitív irányban változik, de ezen a hétvégén erős késztetést érez afelé, hogy ezeket a jelentősebb összegeket azonnal is el verje. Vigyázzon, mert lehet, hogy később meg fogja bánni, ha semmilyen tartaléka nem marad. Még szükség lehet a pénzre a nehezebb időkben.

Bak (12.22.–01.19.)

Csalódást okoz egy közeli családtagja vagy barátja, azonban szerencsére még a hétvégén sikerül megbeszélniük a nézeteltérést. Azonban a jövőben érdemes lefektetnie a határait, mert mostanában egyre inkább érzi, hogy sokan átlépik azokat.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Fontos, hogy a hétvégén a megérzéseire hallgasson. Az biztos, hogy a baráti társaságában, valamint a családi életében is nagy változások jönnek, de ne féljen, ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy rossz dolgokra kell számítania, sőt inkább pont az ellenkezője. Minden nézőpont kérdése.

Halak (02.19.–03.20.)

Megismerhet valakit, akivel könnyen kísértésbe eszik. Ha azonban párkapcsolatban él, akkor gondolja át, hogy mindez megéri-e. Talán először a szerelmi életét kell rendbe tennie vagy lezárni azt, ami már nem működik. A barátai szintén ezt fogják tanácsolni.

(Kiemelt kép: Shutterstock)