Hétvégi horoszkóp, 2022. szeptember 10-11.: a Mérleg családi ügyekbe bonyolódik, a Halak szerelmes lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szeptember második hétvégéjén a hétvégi horoszkóp szerint. 

2022. szeptember 9., 20:00

Szerző:

Újabb hétvége, újabb hétvégi horoszkóp! Most eláruljuk, mire számíthatnak a csillagjegyek. 

Kos (03.21.–04.19.)

A hétvégén csupa fantasztikus programban lesz része és végre minőségi időt tölt együtt a családjával és a barátival. Mindenkire jó hatással lesz, hogy végre egy kicsit kizökkenek a hétköznapokból és csak egymásra koncentrálnak. Élvezzék ki az együtt töltött időt!

Bika (04.20.–05.20.)

Nincs kedve nagy dolgokhoz a hétvégén, de az a szerencse, hogy a párja is hasonlóan fog érezni, ezért sikerül egymás között kompromisszumokat kötniük azzal kapcsolatban, hogy mivel töltsék az idejüket. Az biztos, hogy a hétvége után sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a kapcsolatuk.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nincs tisztában az érzéseivel és a hétvégén több olyan esemény is lesz, ami csak még inkább megnehezíti majd a dolgát és a végén ott fog állni, de nem fogja tudni, hogy mit szeretne vagy hogyan döntsön egy fontos kérdésben. Nos, a legjobb lesz, ha kicsit félrevonul és magára marad.

Rák (06.22.–07.22.)

Nem sikerül beosztania az idejét a hétvégén, ezért türelmetlen és ideges lesz, mert semmit sem sikerül időben befejeznie valamint több fontos találkozóról is elkéshet. A legegyszerűbb dolog, amit tehet, hogy néha mondjon nemet, ha úgy érzi túlvállalja magát.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Remek híreket fog kapni egy ismerősétől, ami nagy hatással lehet a karrierjére a jövőben. Vigyázzon azonban, hogy a jó hír ellenére ne töltse az egész hétvégéjét munkával, néha az embernek lazítania és pihennie is kell, különben nem sokáig lesz hatékony a munkavégzése.

Szűz (08.23.–09.22.)

Kellemetlen szituációba kerülhet a hétvégén, mert valamit megpróbál eltitkolni egy barátja elől, de az igazság az, hogy a titokra előbb-utóbb fény derül. A legjobb lesz, ha odaáll az illető elé és tisztázza a helyzetet, valamint bocsánatot kér, ha megbántotta.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A családi helyzete sokkal bonyolultabb lesz a hétvége után. Több összezörrenés is lesz, de talán az ön szerepe az lesz most, hogy a békítő legyen és közvetítsen azok között, akik állandóan vitában állnak egymással. Próbálja meg rávilágítani a családját arra, hogy ez így nem mehet tovább.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Semmi máshoz nincs kedve, csak a pihenéshez. Ne érezze rosszul magát, ha lemondja a programjait, mert fáradt. Mindenkinek szüksége van arra, hogy pihenjen és lássuk be, hogy önnek mostanában erre nem igazán volt lehetősége. Most legyen saját maga az első! 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Különösen nagy figyelmet kap a hétvégén a szerelem az életében. A szinglik számára egy igazán izgalmas és flörtöléssel teli időszak jöhet, a párkapcsolatban élők pedig közelebb kerülnek a párjukhoz és akár egy komolyabb elköteleződés is bekövetkezhet. 

Bak (12.22.–01.19.)

A barátaival egy közös program során csúnyán összeveszhetnek, de valójában a történetben senkinek sem lesz igaza. A legjobb, amit tehetnek, ha elengedik a témát, mert egyáltalán nem ér annyit, hogy ezen sokáig rágódjanak, inkább élvezzék ki a közös időt. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Van egy bizonyos probléma, amit a hétvégén akar megoldani, de állandóan akadályokba ütközik. Talán ez egy jel, hogy túlreagálja és bizony ráér a következő héten foglalkozni a nehézségekkel. Most inkább csak saját magára és a teste jelzéseire figyeljen, mert ha túlhajtja magát könnyen megbetegedhet. 

Halak (02.19.–03.20.)

Egy titokzatos valaki lép az életébe, aki akár barátnak is tökéletes lehet, de valójában mindketten többet akarnak. Elképzelhető, hogy fél egy korábbi csalódás miatt, de ha úgy érzi, hogy ez a kapcsolat szerelemmé is szövődhet, ne féljen megtenni a szükséges lépéseket. 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akik szerencsés hétvégére számíthatnak

3 csillagjegy, akikre nem várt lehetőségek várnak a munkahelyükön

3 csillagjegy, akiknek felfordul a szerelmi életük a napokban

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp