Hétvégi horoszkóp, 2022. július 9-10.: a Szüzet megbánthatják, a Mérlegnek meg kell tanulnia elengedni

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szombaton és vasárnap a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. július 9., 00:05

Szerző:

Olvassa el az aktuális hétvégi horoszkópot! Napi horoszkóppal legközelebb hétfő reggel jelentkezünk itt a 168.hu-n, de nézzen be hozzánk holnap is egy különleges asztrológiai összeállításért!

Kos (03.21.–04.19.)

A mostani hétvége arról fog szólni, hogy kipihenje a fáradalmakat a barátai és a családja körében. A minőségi idő nagyon jót fog tenni önnek és teljesen más színben fogja látni a világot, miután érzi, hogy a szerettei itt vannak önnek és minden támogatják. 

Bika (04.20.–05.20.)

Hulla fáradtnak érzi magát szombat reggel, de szerencsére a barátai nem engedik, hogy elengedje magát. Több remek programban lesz részük a hétvégén és bizony a sport sem fog hiányozni az életükből. Táncoljanak, biciklizzenek és élvezzék ki a nyarat és a jó időt!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Elég káoszosra sikerül a hétvégéje, ugyanis több programot, találkozót is beígért, de lehet, hogy nem lesz ideje arra, hogy mindet teljesítse. Ha úgy érzi, hogy valakit/valamit nem tud besűríteni az életébe akkor azt időben jelezze azok felé, akiket érint különben hamar sértődés lehet a vége.

Rák (06.22.–07.22.)

Legszívesebben egyedül töltené a hétvégéjét, de sajnos erre nem lesz lehetősége, mert egy fontos családi programon számítanak a megjelenésére. A jó hír az, hogy a közös találkozás nem is lesz olyan rossz, mint gondolná, sőt egy rokonával nagyon jól elbeszélgethetnek és olyan tanácsot kaphat, ami a jövőben nagy segítség lesz önnek.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A párjával több közös programot is szerveznek, ám előfordulhat, hogy nem lesznek egyetértésben mindenben, ez pedig konfliktusokhoz vezethet. Próbáljanak meg mindketten alkalmazkodni és kompromisszumokat kötni. Ha mindketten képesek engedni egy kicsit akkor csodás hétvégjük lehet!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy barátja csúnyán megbánthatja a hétvége során. Fontos, hogy habár nem volt jogos, amit mondott az illető, ettől függetlenül ne haragból reagáljon. Próbáljon higgadt maradni és nyugodtan fejtse ki, hogy ez most önnek nem esett jól, így talán egy bocsánatkérésre is számíthat.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mostani hétvége egyértelműen arról fog szólni, hogy valami régit el kell engednie ahhoz, hogy az újat pedig beengedje. Azt, hogy miről is lehet szó pontosan csak ön tudhatja, de ne aggódjon, mert miután átesett a nehézségeken sokkal jobban megkönnyebbül. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A most elkövetkezendő napokban különösen fontos, hogy a megérzéseire hallgasson. Ha rossz érzése van valakivel kapcsolatban nem biztos, hogy téved csak azért, mert a barátai szerint túlreagálja a dolgokat. Higgye el, hogy a megérzéseknek igen is van alapjuk!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egész hétvégén sietni szeretne pedig csak élveznie kellene a pillanatokat. A családja és a barátai is szeretnének többet látni önből, de így nehéz, ha ön állandó mozgásban és rohanásban van. Kicsit nyugodjon meg és élvezze az élet apró örömeit. 

Bak (12.22.–01.19.)

A párja a hétvégén valami olyan dologgal lepheti meg, amire már régóta vágyott. Ez a meglepetés azt eredményezheti, hogy hamarosan a kapcsolatukat új szintekre emelik és még inkább elköteleződnek egymás iránt. Élvezze ki a szerelmes napokat!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy közeli rokonával a bonyolult kapcsolata csak még bonyolultabbá válik a hétvégén. A konfliktusok megoldására pedig csak egy dolgot mondhatunk: üljenek le megbeszélni a problémáikat és a másik hibáztatása helyett lássák be, hogy egyikük sem tökéletes. 

Halak (02.19.–03.20.)

A hétvége remek alkalmat kínál arra, hogy rendet tegyen az élete minden területén. Nem csak a lakástakarításra vagy ruhahajtogatásra lehet itt gondolni, hanem az olyan emberi kapcsolataira is, ahol most bőven lenne megbeszélnivaló. Keresse fel azokat, akikre gondolunk!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek új fejezet kezdődik az életükben

3 csillagjegy, akiknek változások jönnek el magánéletükben

3 csillagjegy, akiknek beindul a karrierje

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp