3 csillagjegy, akiknek fontos beszélgetésben lesz részük a hétvégén a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegynek azt ígéri a horoszkóp, hogy a hétvégén egy beszélgetés nagy változásokat hozhat az életükben.

2023. március 3., 13:37

Szerző:

A komplett hétvégi horoszkópot, ahogy szoktuk, péntek estétől olvashatja itt a 168.hu-n, de már most kiemelünk 3 csillagjegyet. Nekik ugyanis azt ígéri az előrejelzés, hogy egy igen fontos beszélgetésben lesz részük a most következő napokban.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan beszélgetésben lesz része, amellyel kapcsolatban nem is annyira az számít, hogy mi hangzik el, hanem sokkal inkább az, ahogy elhangzik, ami elhangzik. A beszélgetés hosszan tartó hatással lesz ön és partnere kapcsolatára, nagy változást hozva ebben a kapcsolatban.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan ismerősével-barátjával lesz alkalma beszélgetni a napokban, akivel már jó ideje nem találkoztak. Kellemes (de nem feltétlenül személyesen lefolytatott) beszélgetés lesz, és meg fog tudni egy fontos-érdekes dolgot egy harmadik személyről.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy idegennel lesz alkalma egyet beszélgetni a napokban, és ha néha nem is szereti az ilyen társalgást, ne húzódozzon a csevejtől, mert az illető még egy rövid beszélgetés alatt is kifejezetten pozitív hatással lehet önre, és ön sokat tanulhat majd abból, amit az illető mond. Szóval megéri barátságosnak lenni és figyelni a másikra!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)