3 csillagjegy, akit hatalmas meglepetés ér a hétvégén a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy számára hatalmas meglepetést ígér a horoszkóp erre a hétvégére.

2022. december 9., 13:50

Szerző:

A hétvégi horoszkópot is hamarosan olvashatja itt a 168.hu-n természetesen a Horoszkóp rovatban, de egyelőre egy kis ízelítő következzen belőle! Három csillagjegy számára ugyanis nagy meglepetést ígér az előrejelzés a most következő napokra – erről olvashat többet alább.

Bika (04.20.–05.20.)

Ez a hétvége arra emlékezteti önt, hogy bár elvárni sem szabad semmit a sorstól, a reményt sem szabad sosem feladni. Valami, amiről már jó régen letett, legnagyobb meglepetésére most mégis valóra válik: valaki mégiscsak megadja önnek, amire vágyakozott. Lehet, hogy pont azért most éri ez a meglepetés, mert már letett a dologról, és amíg annyira akarta, pont ezért nem lehetett az öné? Hmm.

Szűz (08.23.–09.22.)

Lesz egy olyan mozzanat vagy dolog a hétvégében, amire ön számít, biztosra veszi, de az utolsó pillanatban kiderül, hogy meglepő módon mégis elmarad. Ne stresszeljen, nem lesz semmi baj vagy különösebb kellemetlenség a dologból, sőt, lehet, hogy kifejezetten örülni fog neki. A sors mindig elrendezi a dolgokat, csak ezúttal nem úgy, ahogy gondolta volna.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy rokona meghökkentő tette fog némi bonyodalmat vagy kavarodást okozni a most következő napokban. Sosem gondolta volna, hogy az illető ilyet tesz majd, sőt, az illető minden bizonnyal magát is meglepte, de önt sem kevésbé!

(Kiemelt kép: Pexels.com/Binyamin Mellish)

 

Horoszkóp