3 csillagjegy, akiket karácsony előtt még vár egy nagy meglepetés a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegyet nemcsak a fa alatt várják majd a meglepetések, ígéri a jövő heti horoszkóp.

2022. december 17., 20:07

Szerző:

Minden bizonnyal ön is készül egy-két meglepetéssel a karácsonyra, és ön is fog kapni ezt-azt szeretteitől, de a horoszkóp szerint 3 csillagjegyre vár még egy nagy meglepetés a karácsonyt megelőző héten. Alább találja, melyik 3 csillagjegyről van szó.

Kos (03.21.–04.19.)

Még az ünnepek előtt összefut vagy kapcsolatban kerül valakivel, akivel egy ideje már nem látták egymást. Készüljön fel lélekben, mert az illető bizonyos tekintetben annyit változott azóta, hogy igencsak meg fogja lepni önt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg csillagjegyben születettek számára egy meglepő felfedezést jelez előre a horoszkóp a jövő hétre. Olyan információra vagy tényre fog bukkanni, amit soha nem gondolt volna: még azzal együtt is nagy lesz a meglepetés, hogy könnyen lehet, hogy ez az információ nem magától találja meg önt, hanem ön néz utána a dolognak.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Előkarácsonyi ajándékot kap, ez fogja megörvendeztetni és egyben meg is lepni. Nem(csak) az lesz a meglepő a dologban, hogy mit rejt az ajándékcsomag, hanem (méginkább) az, hogy kitől kapja majd. Ettől az illetőtől egyáltalán nem számít ajándékra, ő azonban mégis gondol önre.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp