Ennél a 3 csillagjegynél hamarosan pénz áll a házhoz a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy számára a pénzhoroszkóp igen pozitív most.

2023. június 7., 11:57

Szerző:

Most a munkahét közepén nézzünk bele, mit ír a pénzhoroszkóp! Nos, az előrejelzés a következő 3 csillagjegy számára a legpozitívabb, mutatjuk, kiknek jelez bevételt!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Pénzügyileg egy egyértelműen pozitív időszak kezdődik most az Ikreknél azzal, hogy érkezik egy kis extra bevétel. Ez nem lesz egy eget rengető összeg, de nyitánya lesz egy hosszabb periódusnak, ami anyagilag kifejezetten kedvező lesz az ön számára további bevételekkel és elmaradó költségekkel, megvalósuló megtakarításokkal. Ha odafigyel a pénzre, ez a periódus akár hónapokig is eltarthat!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg számára azt mutatja a pénzhoroszkóp előrejelzése, hogy egy korábbi befektetése fog most végre megtérülni, vagy valaki, aki tartozott önnek, most adja meg végre a tartozását. Két dolog biztos: egyrészt, hogy az önhöz érkező összeg szoros kapcsolatban van a múlttal, másrészt hogy a türelem ezúttal is rózsát terem.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Pénz áll a házhoz a Vízöntőnél a most következő napokban, és ne mulasszon el őszintén belegondolni, hogy minek köszönheti ezt az extra bevételt. Egyrészt természetesen saját magának, de valaki másra is szükség volt ahhoz, hogy ezt az összeget eltehesse.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp