3 csillagjegy, akikre fontos találkozás vár a héten a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegy szülöttei egy fontos találkozásra készüljenek, figyelmeztet a horoszkóp!

2022. október 10., 14:52

Szerző:

Lassan október közepéhez érünk, és erre a hétre a horoszkóp 3 csillagjegy szülötteit arra figyelmezteti, hogy egy fontos találkozás vár rájuk. Alább olvashatja el, melyik 3 csillagjegyről van szó, de reméljük, valamennyi csillagjegy szülötteivel fogunk újra találkozni itt a 168.hu-n holnap is a Horoszkóp rovatban! Várjuk vissza!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy férfival lesz a héten fontos találkozója, és bár lehet, hogy ezt az illetőt ismerte már korábbról, az is lehet, hogy régóta jól ismeri, most valami meghatározó újdonságot fog megtudni róla, ami sok mindent megváltoztat. Figyelje majd saját reakcióit, mert nem mindegy, hogy hogyan reagál, vagy reagál-e egyáltalán, amikor ez a férfi ezt a bizonyos dolgot elárulja magáról!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Meghatározó találkozása lesz a héten egy kis idő, amit egy gyermekkel lesz szerencséje eltölteni. Vannak, akik úgy fogalmaznak, hogy a gyerekek sok mindenre tanítanak minket, de a tanítás egy tudatos tevékenység, és a gyerekek általában szándékos oktatás helyett önkéntelen viselkedésükkel, át nem gondolt szavaikkal ébresztenek rá minket egy-egy fontos dologra. Ez az ön esetében így lesz, ezen a héten különösen figyeljen a kicsikre!

Halak (02.19.–03.20.)

Néha az élet úgy alakul, hogy a legnagyobb igazságokat idegenek közlik velünk. Ez önnel is így lesz ezen a héten: találkozik egy idegennel, aki egy nagy és fontos igazságot hoz az ön tudomására, amit lehet, hogy ön magától is tudhatott volna már, de mindenesetre ez az illető szükséges ahhoz, hogy felnyissa az ön szemét, és ön szembenézzen ezzel a dologgal.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Antonio Guillem)

Horoszkóp