3 csillagjegy, akiknek egy fontos beszélgetésben lesz részük még a héten a horoszkóp szerint

A következő 3 csillagjegyre egy fontos beszélgetés vár a most következő napokban, figyelmeztet a horoszkóp.

2023. január 12., 15:40

Szerző:

Roppant fontos tud lenni az ember életében egy-egy beszélgetés vagy megbeszélés: a horoszkóp szerint a következő 3 csillagjegy szülötteire várnak most ilyen diskurzusok még a héten.

Kos (03.21.–04.19.)

Nem fog semmi eget rengető újdonságot hallani, nem lesz szaftos pletyka, sem izgalmas bejelentés: egyszerűen csak egy jót és mélyet fog beszélgetni valakivel, akivel valahogy még a korábban már elhangzott dolgok újra felemlegetése is hatalmas jelentőséggel tud bírni. Ez alatt a beszélgetés alatt a fő kommunikációt nem is a szavak végzik majd el, hanem a rezgések, az érzések, az atmoszféra.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek csillagjegyben születettek egy hosszabb telefonbeszélgetést folytatnak majd a hétvégén, és ez egy olyan beszélgetés lesz, ami sok mindenben átértelmezi, illetve új alapokra helyezi az ön kapcsolatát a másik féllel. Vajon személyesen is meg tudták volna mindezt ugyanígy beszélni?

Bak (12.22.–01.19.)

Egy vitába fog bekapcsolódni a most következő napokban, és a két egymással szemben álló fél között ön választhatja meg a saját szerepét: odaáll-e valaki mellé vagy próbál közvetítőként, esetleg bíróként semleges maradni. Jól gondolja meg, mit választ, mert sok minden múlhat a döntésén!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Olha Nosova)