Szakított az álompár: romokban Michel Douglas és Zeta-Jones házassága

2013. március 3., 12:11

Nem mondhatni szabályos házasságnak a 68 éves Michael Douglas és a 43 éves Catherine Zeta-Jones frigye. Nem feltétlenül a jelentős korkülönbség okán, bár az is megemlítendő, de főként az utóbbi években támadt nehézségeik miatt. Douglas szerencsésen leküzdött betegsége (gégerák), a halál torkából való visszatérés komoly próbatétel volt a párnak. A színész felgyógyulása után nem sokkal ezt Zeta-Jones összeomlása követte: heteken keresztül kezelték egy rehabilitációs központban mániás depresszióval – írja a hirado.hu. Állítólag már nyáron szakított a hollywoodi álompár, eddig tudták titkolni.

Már-már úgy tűnt, végre egyenesbe jönnek, amikor kiderült, egyre több dolog választja el a házaspárt egymástól. Azt is hallani lehetett, hogy az idei Oscar-díj átadóra a feleség már egyedül megy el, végül Douglas oldalán jelent meg.

Mára azonban kiderült: a színész házukhoz közel bérelt egy lakást magának, ide költözött külön feleségétől és gyerekeitől.

„Michael egy bérelt házba költözött rövid időre – mondta egy ismerősük. – De a megoldatlan és folyamatosan jelen levő problémáik szakításhoz és legrosszabb esetben válásához is vezethetnek. Catherine igyekszik megmenteni a házasságukat, hiszen még mindig szereti Michaelt. Szeretné egyben tartani családot – a gyerekek kedvéért. Úgy gondolja, férje most kivett egy kis szabadságot a házasságukból. Egyelőre mindkettejüknek időre van szüksége.”