Meghalt Bolla Zsolt

2018. november 23., 14:28

Szerző:

Vietnámi nyaralása alatt, szívelégtelenségben meghalt Bolla Zsolt rádiós szakember, producer, a Bolland Sound & Universe tulajdonosa - írja a Radiosite.

Bolla Zsolt nevéhez fűződik több hazai és külföldi rádiós sikertörténet, sokan a legjobb magyar rádiós menedzsernek tartják.

Pályáját a Magyar Rádióban kezdte hangtechnikusként 1987-ben, majd öt évvel később a Rádió Bridge csapatához csatlakozott. 1999-ben a Danubius Rádió gyártásvezetője lett, 2000-től pedig a Sláger Rádió programigazgatói feladatait látta el. Vezetése alatt a Sláger Rádió Magyarország leghallgatottabb és legsikeresebb rádiójává nőtte ki magát. Az adó megszűnését követően a Juventus Rádiót, később a Neo FM-et segítette szaktudásával. 2016 júliusától a Class FM programtanácsadójaként dolgozott.

Bolla Zsolt a kereskedelmi rádiózás hazai fejlődésének egyik pillére volt. Az 1994-ben alapított Bolland Sound & Universe tulajdonosaként több tucat magyarországi és külföldi rádió arculatáért és programmingjáért felelt, egészen napjainkig. Gyakori résztvevője és előadója volt több neves hazai és nemzetközi rádiós szakmai konferenciának is. 2015-ben a Los Angeles-i székhelyű Benztown rádiós brand support vállalat producerversenyén negyedik lett, az európai indulók között első helyezést ért el.

Magyarországon túl Szerbiában is széles körben ismert és elismert volt. Tanácsadóként részt vett az ország legnagyobb rádiós hálózatának, a Naxi Nacional-nak az építésében, emellett a Szerbiai Rádióállomások Szövetségével (RAB) is együttműködött.

Valaha a baseball sapkák kifejezetten férfias viseletnek számítottak, azonban ez már megváltozott, ugyanis számtalan kifejezetten hölgyek számára készült darabot fellelhetünk a piaci kínálatban. Ráadásul mára az uniszex viseletek is egyre népszerűbbé váltak a szebbik nem képviselőinek köreiben, így tehát a baseball sapkák is szépen lassan beszivárogtak az aktuális trendekbe. Hogyan viselhetjük tehát ezeket nőként, hogy valóban stílusos megjelentést kapjunk általuk?

Amikor lakást vagy házat keresünk, nem csak a válogatásba fektetett energia, a felújítás miatti izgalom, vagy épp a költözés lebonyolításának logisztikája, amely nagy feladatot ró ránk. Hanem maga a felelősség is, hogy a következő évekre, évtizedekre választunk otthont maguknak. Éppen ezért az ideális élettér keresését megfelelő tájékozódás után tanácsos elkezdeni. Nézzük, mire érdemes figyelnünk!

A szeptember beköszöntével ismét kitárják kapuikat az iskolák, ez pedig a szülők számára több fronton is kihívást jelent. A szükséges tankönyvek és íróeszközök beszerzése mellett a gyerek étkeztetését is meg kell tervezni, ilyenkor pedig felmerül a kérdés: fizessünk menzát, vagy inkább készítsünk minden nap szendvicset számára? Alábbi cikkünkben a menzás étkeztetés és az otthonról biztosított fogások előnyeinek is utánajárunk, hogy megkönnyítsük a döntést!

Hazánkban a hivatalos statisztikáknál jóval több, évente akár 40 ezer vadgázolás történhet. Ezt a számot hivatott csökkenteni a VIONN GO, az első okos vadriasztó, ami a gépjármű alvázára rögzítve a beépített hangszórónak köszönhetően jelzi érkezésünket az állatvilágnak. A fejlesztők egy mégis bekövetkezett vad által okozott baleset esetén a keletkezett kárt öt munkanapon belül megtérítik ügyfeleiknek egymillió forintig.

Otthonunkat azért szeretjük, mert melegséget és biztonságot ad. Ehhez az érzéshez természetesen szükség van arra, hogy rendben tudjuk életünk legfontosabb színterét, és meggyőződjünk arról, hogy sem számunkra, sem mások számára nem jelent veszélyt. Miket kell rendszeresen ellenőrizni ahhoz, hogy biztonságban tudjuk magunkat és otthonunk többi lakóját? Tudjuk biztosítani lakásunk biztonságát, vagy jobb, ha igénybe vesszük szakemberek segítségét is?