Kiderült, miért rohamoztuk meg az Ikeákat a hétvégén

A legkelendőbb termékek listája szerint az ikonikus kék bevásárlószatyor és konyhai sarokpánt nélkül nem tudunk élni két hétig. 

2021. március 9., 18:25

Szerző:

Az öt legnépszerűbb termék a Frakta táska (vagyis az ikonikus kék bevásárlószatyor), az Utrusta konyhai sarokpánt, az Oftast étkészlet elemei, a Ryet led izzó, illetve az Alkalisk elemek voltak - tudta meg a hvg.hu a zuglói áruháztól. 

Nem csak egyetlen hétvége tekintetében, hanem általában véve változtak az Ikea-vásárlók szokásai. „Az otthon vált életünk egyik legfontosabb helyszínévé az elmúlt 12 hónap alatt, ehhez kapcsolódóan látunk változást abban, amit a vásárlóink keresnek” – nyilatkozta Münzner Tímea az Örs vezér terei egység áruházvezető-helyettese a lapnak. Így növekedett az érdeklődés az otthoni munkavégzéshez és az otthoni oktatáshoz köthető termékek iránt, de a tárolási és ételtárolási megoldások is népszerűvé váltak.

 (Kiemelt képünk illusztráció, Fotó: Merész Márton)

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.