Hogyan befolyásolják a csillagjegyek a fogadási szokásokat?

Napjainkban szinte mindenre találni megoldást, hiszen a fejlett technológia lehetővé teszi, hogy a legtöbb ember azzal foglalkozzon, vagy azt csinálja hobbiként, amihez csak kedve van. Az online szerencsejátékozás egy azon hobbik közül, amelyet a legtöbben űznek a világban.

2023. május 22., 07:30

Szerző:

Az innováció által az online platformok ma már sokkal modernebbek, melybe a fogadási oldalak különböző, folyamatosan frissülő szolgáltatásai is beletartoznak. Tapasztalatok azt mutatják, hogy a modern megoldásokra nagyobb igényt tartanak az emberek, mely a szerencsejátékok mellett az élet más területén is meglátszik. Ezek az igények függhetnek az emberek rutinjától, szokásaitól, illetve akár személyiségtől is. De hogyan befolyásolják a csillagjegyek és személyiségjegyek a fogadási szokásokat? A választ kifejtjük ebben a cikkben.

Közös pontok a csillagjegyek és a szerencsejátékok között

Valójában rengeteg dolog befolyásolja az emberek napi rutinját, melyhez hozzátartoznak a személyiségjegyek, életmód, egyéb körülmények, illetve a csillagjegyek is. Minden csillagjegy különbözik, ezért a közös pont a szerencsejátékok és a csillagjegyek közt az az, hogy minden csillagjegy olyan személyiséggel rendelkezik, ami meghatározza a fogadásokhoz való hozzáállását.

Az, hogy hogyan kezelünk bizonyos helyzeteket, hogyan oldjuk meg a problémákat, vagy hogyan állunk hozzá a vesztéshez, mind attól függ, hogy milyen személyiségek vagyunk. A felelősségteljes hozzáállás megakadályozhatja a függőség kialakulását, az elfogadással és a kudarc megfelelő kezelésével megelőzhető a depresszió, az ezekre való hajlam pedig szintén változhat attól, hogy mi a csillagjegyünk, mi a karmánk valamint a bolygók hogyan álltak a születésünk pillanatában.

Mik azok a csillagjegyek?

Az asztrológia egy tudomány, melynek alapja a csillagászat, valamint amelyben sok hasonlóság felfedezhető a matematikával. Mindannyian különböző bolygóállásokkor és különböző időpontokban születtünk meg, mely aztán befolyásolhatja a hozzáállásunkat helyzetekhez, illetve óriási hatással van az életünkre.

A csillagjegyek a születési hónaptól függnek. Ezáltal megtudhatjuk, hogy mik a fő tulajdonságaink, személyiségjegyeink, illetve milyen jellemvonással rendelkezünk. A horoszkóp ezen tudományból indul ki. A horoszkóp felállításakor a szakértők nem jósolnak, hanem előre vetítik a lehetséges történéseket, melyekhez aztán hozzátársítják a különböző jegyben születettek hozzáállását. Ha például a horoszkópod azt írja, hogy jövőhéten valami jó dolog fog történni, az nem biztos, hogy azt jelenti, hogy garantáltan sikeres fogadásod lesz, hanem azt, hogy több esélyed lehet a nyerésre.

Milyen csillagjegyek léteznek?

 • Kos
 • Bika
 • Ikrek
 • Rák
 • Oroszlán
 • Szűz
 • Mérleg
 • Skorpió
 • Nyilas
 • Bak
 • Vízöntő
 • Halak

Hogyan befolyásolják a csillagjegyek a fogadási szokásokat?

Habár a horoszkóp és a csillagjegyek olykor rendkívül pontos információval tudnak szolgálni a játékosok számára, fontos kiemelni, hogy a szerencse minden esetben kiszámíthatatlan, és nagyon nehezen lehet előre megjósolni, hogy milyen napon milyen szerencséd lesz. A csillagjegyek személyiségjegyekben befolyásolják az emberek fogadási szokásait. Míg a bika jegyben szülöttek például nagyon megfontolt személyiségek, ezért ők sokkal több időt adnak maguknak a felkészülésre, addig a kos szenvedélyes, ezért ő több érzelmet visz a fogadásaiba. Nézzünk 7 csillagjegyet, akik sikeres szerencsejátékosok lehetnek.

Kos

Személyiségjegyek: türelmetlen, szenvedélyes, őszinte, nagy újrakezdő, akaratos

A kos szenvedélyes hozzáállása miatt sikeres lehet a fogadásokban, illetve a szerencsejátékokban is, azonban könnyen kialakulhat nála függőség.

Bika

Személyiségjegyek: érzékeny, birtokló, jó ízlés, megfontolt, makacs

Mivel a bika makacs és érzékeny személyiségjegyekkel rendelkezik, ezért a tétrakások során nem ismeri a “vesztés” szót.

Ikrek

Személyiségjegyek: felszínes, gyors felfogású, intelligens, jó szociális készséges, kreatív

Az ikrek rendkívül kreatív személyiség, mely sokoldalú, és gyors felfogású. Ezért problémás helyzetekben nagyon könnyen feltalálja magát a fogadások során.

Rák

Személyiségjegyek: intuitív, óvatos, érzékeny, ragaszkodó

A rákra jellemző a hangulatingadozás, ezért általában csak akkor fogad, ha van hozzá kedve vagy hangulata.

Oroszlán

Személyiségjegyek: egoista, nagyvonalú, kreatív, uralkodó

Az oroszlán tisztában van a pozitív tulajdonságaival és nagy tudásával, ezért ezt könnyen kamatoztatja a fogadások során.

Szűz

Személyiségjegyek: lényeglátó, szkeptikus, elfoglalt, könnyen aggódik, szereti a tisztaságot

Habár a szűz könnyen aggódik a még meg nem történt események miatt, és keresik a dolgok lényegét, rendkívül jó érzékük van az összefüggések meglátására, ezért jellemzően sikeres sportfogadók.

Mérleg

Személyiségjegyek: jó ízlés, nagy igazságérzet, diplomatikus, döntésképtelen

A mérleg nehezen hoz döntéseket, ezért több problémája akadhat a fogadások során, azonban kitartó jegynek számít, ezért sikeres lehet a fogadásban.

(x)

Tegnap 15:04

Nagyon komoly problémát jelent Magyarországon az elhízás. A statisztika szerint a pubertáskor előtt elhízott emberek 70 százaléka felnőttként is elhízott lesz, aminek oka többek között a túl kevés testmozgás és a túlzott energiabevitel.