Tévedés volt, hogy Rogán Cecília 21 millió forintnyi ékszert viselt Debrecenben, mert valójában 35 milliónyit

2020. március 9., 15:34

Szerző:

Szombaton a 444 írta meg, hogy Rogán Cecília megjelent egy sporteseményen, ahol egy becslés szerint olyan karpereceket viselt, amelyek összesen 21 millió forintot érnek.

Mostanra kiderült azonban, hogy ez a megállapítás csak Rogán Cecília egyik karjára volt érvényes. 

A portál egyik olvasója  ugyanis azóta jelezte, hogy a másik karján is értékes tárgy, egy 34 mm átmérőjű Rolex Pearlmaster óra volt látható.

Az Oyster-szíjas óra Everose goldból készült (ez a Rolex saját rózsaarany/pink gold-formulája, amibe vörösréz mellett tesznek egy kis ezüstöt és egy kis platinát is) és gyémántok is vannak benne. Az óra újonnan 40 750 euróba, vagyis 13,7 millió forintba kerül.

Tehát Rogán Cecília összesen majdnem 35 millió forintnyi ékszert viselt a debreceni Davis-kupán

– összegzett a 444.

Rogán Antal korábbi felesége a minap az Inspiráló Nők Estjén is felvonult, ott elsősorban a ruházatával váltott ki rendkívül pozitív érzelmeket az eseményt rendező Femcafé tudósítójából:

 

2021. november 30., 09:20

A koax kábel hasznosítása kapcsán bizonyára a televíziózás jut a legtöbbek eszébe, hiszen a kábeltípus széleskörű alkalmazása gyakorlatilag egybe forrt a tévé készülékek elterjedésével. Persze ennél jóval több mindenre használható kábelekről van szó, a koax ugyanis meglehetősen sokoldalú kábel.

2021. november 22., 20:34

A várandósság egyszerre végtelen boldogság egy nő számára és egy felelősségteljes út kezdete. A magzat tökéletes fejlődése nagy odafigyelést igényel az anyuka részéről. Még fontosabbá válik az egészséges, harmonikus élet kialakítása, fel kell készíteni a testet és a lelket a következő hónapok változásaira, kihívásaira, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

2021. november 18., 14:00

Pár hét és itt a téli szünet, amely talán a nyári szünet után a második olyan időszak, ami igazán kihívás elé állítja a szülőket. De nem csupán őket, hanem a gyerekeket is. Emlékszel még, hogyan teltek a téli szünetek gyermekkorodban? Elröppent egy pillanat alatt? Vagy untad már magad, és még te is meglepődtél azon, hogy mennyire várod már, hogy ismét iskolába mehess? Miért volt ez így? Mai cikkünkben ennek járunk utána, illetve tippeket is hozunk, hogyan válhat a téli szünet izgalmassá.