Kihűlt a zaklatási botrány, két év után visszatér a képernyőre Havas Henrik

2019. november 6., 13:03

Szerző:

Miután 2017-ben elbocsátotta a Baukó Éva által kirobbantott zaklatási botrány miatt az ATV Havas Henriket, a tévés háttérbe vonult, csak egy-egy rövid szereplés erejéig lehetett képernyőn látni. Eddig – írja a Blikk.

A műsorvezető Havas a házban! című új műsorral jelentkezik az N1TV-n, aki hétről-hétre vendégeivel beszéli meg a legfontosabb politikai, közéleti eseményeket, emellett olyan megosztó és fontos témákat tárgyal ki, mint például

a cölibátus, a játékszenvedély, avagy a környezetvédelem

– írta közleményében a Jobbik-közeli tévécsatorna.

Lesznek borászok, orvosok papok, színészek, újságírók és zenészek is a meghívottak között. De terítékre kerül majd olyan, szinte mindenkit érintő téma is, hogy egy adott életkorban mit tehetünk meg és mit nem – ígérik. Havas Henrik a nappalijában fogadja vendégeit és a nézőket csütörtökönként este hatkor. Az első adás témája: Vlagyimir Putyin újra hazánkba látogatott– tudatták.

Havas Henrik tavaly májusban még úgy érezte, hogy soha többé nem fog visszatérni a képernyőre.

 

Ahogy a közismert mondás is tartja: „Az én házam, az én váram!” Ez a nappalira különösen érvényes, hiszen amellett, hogy az otthoni bekuckózás és pihenés színtere, egyben a vendéglátásé is. Így ennk berendezése fokozottan izgalmasabb feladat – de hogyan is vágjunk bele, ha egy stílusos helyiséget szeretnénk látni? 

A kutyatartás rengeteg örömet ad. Kevés jobb dolog van annál, mint amikor szőrös barátunk ugrálva, boldogan vár bennünket otthon. Természetesen ennek is ára van, hiszen számtalan kiadással jár egy kutya: eledel, kutyarács és játékok tömkelege kell hozzá, hogy állatunk boldog életet élhessen. Kistestű kutya esetén könnyebb dolgunk van, ám nagyobb kutyánál már több mindenre ügyelnünk kell!