H55****

Balatonlellét nem kell bemutatni, bor, Balaton, természet nyújtotta élmények, de mit jelent a H55****? A H55 Balatonlelle 2022 augusztusában nyitott meg 23 apartmannal, 49 fő befogadására alkalmas szálláskomplexumként.

2022. augusztus 24., 15:55

Szerző:

Miben más a H55 Balatonlelle a korábban megismert szálláshelyektől?

Kényelmes, tágas terek jellemzik, minden apartmanhoz saját hatalmas terasz tartozik. 4 szobatípust különböztettünk meg, a Stúdió, Midi, King és Maxi szobatípusok különböző vendég igényekre készültek. Büszkék vagyunk rá, hogy 4 csillagos panzió minősítést szerzett meg a H55.

A szálláskomplexumban kültéri feszített víztükrű medence, beltéri wellness részleg és egy rendezvény terem nyújtja a plusz szolgáltatásokat. Rendezvény esetén catering, szervezés és teljes lebonyolítást kínál a H55****.

A szervezésben, értékesítésben és marketingben egy baranya megyei cég, a Dráva Hotel****-t is üzemeltető Investeur Kft. team-je nyújt szakmai segítséget.

Idei évben azt tapasztaltuk, hogy a balatoni munkaerő szervezés hasonló nehézségekbe ütközik, mint a baranya megyeiek. A létesítmény pár dolgozóval üzemeltethető, a rendezvények idejére harkányi, budapesti kollégák segítik a gördülékeny ügymenetet. – mondta el kérdésünkre Puch Eszter, a Dráva Hotel ügyvezetője, aki a létesítmény marketing területéért is felelős. A H55 Balatonlelle kapcsán komplex marketing eszközökkel dolgozunk, hatékonyan elérve a célpiacot.

A H55**** szálláskomplexum egész évben nyitva tart, így már az idei évben is számtalan csapatépítő rendezvény, lánybúcsú és Board meeting helyszíneként szerepel. Természetesen van még szabad kapacitás!

A H55**** Balatonlellén, a központtól 1,2 km-re található, közvetlenül a kerékpár-út mellett, egy utcára a Balatontól, a Virág strandtól, amely egy hatalmas, árnyékos részekkel, éttermekkel és játszótérrel rendelkező szabadstrand. Saját zárt parkolójában elektromos autótöltési lehetőséget is kínál, illetve kerékpár tárolási lehetőséget is biztosít.

A H55**** okos-panzióként épült, így a vendégek érkeztetése, a szobák elfoglalása, a hőmérséklet szabályozása egy központi rendszeren keresztül válik elérhetővé, ezzel is segítve az üzemeltetést. A rendszert egy budapesti cég fejlesztette és építette ki, még teszt üzemként működik. Az okos panzió kiépítésének célja, hogy a vendégélmény mellett hatékony, átláthatóbb szálláshely üzemeltetést tegyen lehetővé. Fontos üzemeltetési pontokat tesz egyértelművé, például a hatékonyság növelés, költség optimalizálás, produktív munkaerő felhasználás, digitalizáció, mindemellett újfajta vendég élményt biztosít. Pilot projektként épült ki Balaton környékén, így a vendégeknek lehetőségük van a szobakártyán kívül egy applikáción keresztül is telefon használattal nyitni a szobájukat. Mit tud még az applikáció? Szobafoglalási rendszer, helyenként szobapincér, hőmérséklet szabályozás, takarítási igény jelzéssel együtt működik. Igyekszünk, hogy a jövőben a H55-ben is minden funkció értelmezhetővé váljon.

Várjuk Önöket!

www.h55.hu

 

Az ELLE Decoration legfrissebb lapszáma a tavasz, a hamisítatlan stílus és a ránk váró élmények tökéletes keveréke. Különleges kalandozásunk során a designújdonságokat éppúgy útba ejtjük, mint a legfelkapottabb szállodákat és legvonzóbb enteriőröket. Mert a világ inspiráló!