H55****

Balatonlellét nem kell bemutatni, bor, Balaton, természet nyújtotta élmények, de mit jelent a H55****? A H55 Balatonlelle 2022 augusztusában nyitott meg 23 apartmannal, 49 fő befogadására alkalmas szálláskomplexumként.

2022. augusztus 24., 15:55

Szerző:

Miben más a H55 Balatonlelle a korábban megismert szálláshelyektől?

Kényelmes, tágas terek jellemzik, minden apartmanhoz saját hatalmas terasz tartozik. 4 szobatípust különböztettünk meg, a Stúdió, Midi, King és Maxi szobatípusok különböző vendég igényekre készültek. Büszkék vagyunk rá, hogy 4 csillagos panzió minősítést szerzett meg a H55.

A szálláskomplexumban kültéri feszített víztükrű medence, beltéri wellness részleg és egy rendezvény terem nyújtja a plusz szolgáltatásokat. Rendezvény esetén catering, szervezés és teljes lebonyolítást kínál a H55****.

A szervezésben, értékesítésben és marketingben egy baranya megyei cég, a Dráva Hotel****-t is üzemeltető Investeur Kft. team-je nyújt szakmai segítséget.

Idei évben azt tapasztaltuk, hogy a balatoni munkaerő szervezés hasonló nehézségekbe ütközik, mint a baranya megyeiek. A létesítmény pár dolgozóval üzemeltethető, a rendezvények idejére harkányi, budapesti kollégák segítik a gördülékeny ügymenetet. – mondta el kérdésünkre Puch Eszter, a Dráva Hotel ügyvezetője, aki a létesítmény marketing területéért is felelős. A H55 Balatonlelle kapcsán komplex marketing eszközökkel dolgozunk, hatékonyan elérve a célpiacot.

A H55**** szálláskomplexum egész évben nyitva tart, így már az idei évben is számtalan csapatépítő rendezvény, lánybúcsú és Board meeting helyszíneként szerepel. Természetesen van még szabad kapacitás!

A H55**** Balatonlellén, a központtól 1,2 km-re található, közvetlenül a kerékpár-út mellett, egy utcára a Balatontól, a Virág strandtól, amely egy hatalmas, árnyékos részekkel, éttermekkel és játszótérrel rendelkező szabadstrand. Saját zárt parkolójában elektromos autótöltési lehetőséget is kínál, illetve kerékpár tárolási lehetőséget is biztosít.

A H55**** okos-panzióként épült, így a vendégek érkeztetése, a szobák elfoglalása, a hőmérséklet szabályozása egy központi rendszeren keresztül válik elérhetővé, ezzel is segítve az üzemeltetést. A rendszert egy budapesti cég fejlesztette és építette ki, még teszt üzemként működik. Az okos panzió kiépítésének célja, hogy a vendégélmény mellett hatékony, átláthatóbb szálláshely üzemeltetést tegyen lehetővé. Fontos üzemeltetési pontokat tesz egyértelművé, például a hatékonyság növelés, költség optimalizálás, produktív munkaerő felhasználás, digitalizáció, mindemellett újfajta vendég élményt biztosít. Pilot projektként épült ki Balaton környékén, így a vendégeknek lehetőségük van a szobakártyán kívül egy applikáción keresztül is telefon használattal nyitni a szobájukat. Mit tud még az applikáció? Szobafoglalási rendszer, helyenként szobapincér, hőmérséklet szabályozás, takarítási igény jelzéssel együtt működik. Igyekszünk, hogy a jövőben a H55-ben is minden funkció értelmezhetővé váljon.

Várjuk Önöket!

www.h55.hu

 

Valaha a baseball sapkák kifejezetten férfias viseletnek számítottak, azonban ez már megváltozott, ugyanis számtalan kifejezetten hölgyek számára készült darabot fellelhetünk a piaci kínálatban. Ráadásul mára az uniszex viseletek is egyre népszerűbbé váltak a szebbik nem képviselőinek köreiben, így tehát a baseball sapkák is szépen lassan beszivárogtak az aktuális trendekbe. Hogyan viselhetjük tehát ezeket nőként, hogy valóban stílusos megjelentést kapjunk általuk?

Amikor lakást vagy házat keresünk, nem csak a válogatásba fektetett energia, a felújítás miatti izgalom, vagy épp a költözés lebonyolításának logisztikája, amely nagy feladatot ró ránk. Hanem maga a felelősség is, hogy a következő évekre, évtizedekre választunk otthont maguknak. Éppen ezért az ideális élettér keresését megfelelő tájékozódás után tanácsos elkezdeni. Nézzük, mire érdemes figyelnünk!

A szeptember beköszöntével ismét kitárják kapuikat az iskolák, ez pedig a szülők számára több fronton is kihívást jelent. A szükséges tankönyvek és íróeszközök beszerzése mellett a gyerek étkeztetését is meg kell tervezni, ilyenkor pedig felmerül a kérdés: fizessünk menzát, vagy inkább készítsünk minden nap szendvicset számára? Alábbi cikkünkben a menzás étkeztetés és az otthonról biztosított fogások előnyeinek is utánajárunk, hogy megkönnyítsük a döntést!

Hazánkban a hivatalos statisztikáknál jóval több, évente akár 40 ezer vadgázolás történhet. Ezt a számot hivatott csökkenteni a VIONN GO, az első okos vadriasztó, ami a gépjármű alvázára rögzítve a beépített hangszórónak köszönhetően jelzi érkezésünket az állatvilágnak. A fejlesztők egy mégis bekövetkezett vad által okozott baleset esetén a keletkezett kárt öt munkanapon belül megtérítik ügyfeleiknek egymillió forintig.

Otthonunkat azért szeretjük, mert melegséget és biztonságot ad. Ehhez az érzéshez természetesen szükség van arra, hogy rendben tudjuk életünk legfontosabb színterét, és meggyőződjünk arról, hogy sem számunkra, sem mások számára nem jelent veszélyt. Miket kell rendszeresen ellenőrizni ahhoz, hogy biztonságban tudjuk magunkat és otthonunk többi lakóját? Tudjuk biztosítani lakásunk biztonságát, vagy jobb, ha igénybe vesszük szakemberek segítségét is?