Két hét alatt nyolcezer példány fogyott el Gáspár Bea asszony könyvéből, újra kell nyomni a kötetet

2019. december 11., 12:25

Szerző:

Gáspár Győző felesége két hete jelentette meg első receptes kiadványát, de már most a második nyomást készíti elő a kiadója, ugyanis szinte mind a 8 ezer darabot elkapkodták a vevők.

A Bea konyhája jelenleg is a 22. helyen áll az egyik online könyvesbolt toplistáján, erősen limitált belőle a készlet. A Színes Ász szerint a 4990 forintos könyv kiadásából eddig nagyjából 2 millió forint folyhat vissza a szerzőhöz.

„Nem ez a könyv oldja meg az életünket, szóval hoz, amit hoz... Nem ez a lényeg! Inkább az az érzés megfizethetetlen, amikor megírják nekem a háziasszonyok, hogy ezt vagy azt elkészítették a receptem alapján, és imádta a család” –mesélte Bea asszony, aki a dedikálást is szerette: volt, ahol három órán keresztül szignózta a könyveket.

(A Blikk nyomán)

 

 

10:26

Van olyan zöldség-étel, amit még a gyerekek is szívesen fogyasztanak, sőt, még repetát is kérnek belőle. A répatorta omlós, édes, eszméletlenül finom és még egészséges is.

2024. április 29., 07:49

Noha a madárinfluenza világszerte eddig több mint 200 emlősfajt fertőzött meg, és egyre közelebb kerül az emberhez, egyelőre nem kell tartani egy kizárólag az emberre szabott mutánstól. Az viszont beszédes adat, hogy az eddig ismert emberi megbetegedések 52 százaléka végződött halállal.