Divatos flip - flop stílusok 2021-re

2021. július 21., 11:55

Szerző:

A női papucsok rendkívül széles skálán mozognak. Ma már találhatunk papucsot az aktív életmódhoz, az irodai viseletnek sem kell nélkülöznie ezt a lábbelit és a strandpapucsok választéka is széles. Az egyik legkényelmesebb női lábbeli a papucs. Könnyen fel - és levehető, de nem csak azért vannak ezek a lábbelik a toplista élén a nyári szezonban. Mutatjuk, hogy miért is vannak a nők odáig a papucsokért!

Divatos papucsok nyárra

A női szekrény egyik alaplábbelije kell, hogy legyen a papucs. Többféle stílusút és fazonút is beszerezhetnek a hölgyek, hiszen nem mindegy, hogy milyen lábbelibe bújnak a munkahelyen, egy kerti partin, de akár még egy elegánsabb eseményen is felvehetnek papucsot, csak jól kell választani. A flip -flop papucsok is nagy változásokon mentek keresztül az évek, évtizedek alatt.

 

Régebben csak az egyszerű, többnyire gumiból készült modellekkel találkozhatunk, amelyeket általában csak a strandon viseltek az emberek, ugyanis kényelmük ellenére nem éppen tartoztak a divatos kategóriába. Napjainkban már többféle kialakításban, anyagból és színből készülnek, így egy - egy trendi darab akár a munkahelyen, az irodában is megállja a helyét, de azért vannak olyan helyek, ahová még ezeket a papucsokat sem illik felvenni.

 

A flip - flop papucsokat még manapság is a strandon viselik a legtöbben, hiszen jó szellőzést biztosítanak, kényelmesek és strapabíróak. Ráadásul élénk, nyári színek közül is válogathatunk, így jól kiegészítik a nyári outfitünket, akár nappali, akár esti öltözékről is van szó.

 

A strandpapucsok, vagy flip - flop papucsok nagyszerűen illenek a casual viselethez is, hiszen többféle öltözékhez is remekül passzolnak. Férfiak és nők is egyaránt viselhetik póló - rövidnadrág kombinációval, de farmerrel és szoknyával, ruhával is bátran hordhatók. Akár még egy laza szövésű, len nadrággal is fel lehet venni, hiszen ma már bőrből készült elegánsabb darabok is szerepelnek a kínálatban.

 

Vannak helyzetek és események, amikor nem illik flip - flop papucsot viselni. Ilyen az esküvő, a temetés, a hivatalos találkozó, az üzleti megbeszélés és még az első randevún sem javasolt.

 

Milyet és mikor viseljük?

A flip - flop papucsok között is vannak különböző sarokmagasságú modellek. Hogy melyiket, mikor és hogyan viseljük? Ez egyéni ízlés kérdése is, de azt lehet mondani, hogy a laposabb talpú jó szolgálatot tesz nyaraláson, városnézésen, a strandon, egy - egy kerti partin, baráti buliban. A bőr és a gumiból készült is remek választás.

 

A magasabb sarkú, általában bőrből készült női flip - flop papucs még egy elegánsabb eseményen is megállja a helyét, hiszen roppant nőies és bőséges színválasztékban elérhető. Egy ilyen lábbeli nem csak nagyon kifinomult, de roppant elegáns is.

 

A vastagabb talpkialakítású platform szandálok, flip- flop papucsok, nem csak fiatalosak és lendületesek, de a lábnak is maximálisan kényelmet ígérnek. Hihetetlenül trendik, amelyek nem csak a fiatalok, hanem az idősebb korosztály körében is nagy népszerűségnek örvendenek. Jó támasztékot nyújtanak a lábnak és akár egész nap is viselhetők, anélkül, hogy megfájdulna abban a lábunk.

 

Színek tekintetében sem kell csalódnunk, ha flip - flop papucsot keresünk magunknak. Válasszunk a ruhánknak és a körömlakkunknak megfelelő színű papucsot. Kiegészítőket is viselhetünk egy ilyen papuccsal, például lábujj gyűrűt vagy bokaláncot. Arra azonban gondosan ügyeljünk, hogy mind a lábunk, mind a körmeink ápoltak legyenek, mert egy flip – flop, csak ebben az esetben mutat jól a lábakon.