Adrian Monk sem írhatott volna precízebb bevásárlólistát

Jól szervezett vagy eltúlzott?

2021. november 7., 12:05

Szerző:

Érdekes bevásárlólistát találtak egy németországi üzlet padlóján. A listáról egy fotót is közöltek a Twitteren, a posztnak pedig hamarosan nagy sikere lett.

Sok várásló csak gyorsan egy papírfecnire firkantja a bevásárolni valót, viszont ennek a listának a megalkotója nemcsak hogy nem akart semmiről megfeledkezni, de a megvenni kívánt termékeket több színben, csoportokba rendezve legépelte, majd mindezt ki is nyomtatta.

A bevásárlólistát ezzel kommentálták: „A szupermarket padlóján fedezték fel. Rendkívül jól szervezett vagy rendkívül eltúlzott?"

(Kiemelt kép: Twitter)

Amikor új cipőt és táskát szeretnénk beszerezni, akkor az általában két célból történhet: vagy alkalmi viselethez, vagy a mindennapokra szeretnénk táskát és cipőt választani. Tekintsük át, hogyan érdemes belefogni ebbe, hogy valóban a legjobbat találjuk meg mindkettőből.

Az, hogy a stressznek számos negatív hatása ismert, senkinek sem új dolog: a csapból is az folyik, hogy mindent el kell követnünk a mérséklése érdekében. Ám arról már jóval kevesebb szó esik, mi mindenből tevődik össze testi-lelki jóllétünk, és hogyan hat párkapcsolatainkra, ha valamelyik területén megbomlik az egyensúly. Mik a jelei, hogy éppen ez történik, és mikre figyeljünk oda, hogy a saját és társunk közérzete is kielégítő maradjon? Cikkünkből kiderül!

A szépségápolás alapvető része a hajápolás is. Ha valóban szép és egészséges tincseket szeretnénk, akkor foglalkoznunk is kell vele. A rendszeres hajvágás, a megfelelő termékek és hajápolók használata egészségesen csillogó hajat fog eredményezni. Azonban vannak olyan külső tényezők, amelyek kevés idő alatt is képesek kárt okozni benne.