3+1 csokor ajándék ötlet, amit évfordulóra adhatsz a párodnak

Évfordulóhoz közeledtek, jön a születésnapja, esetleg már a Valentín-napra gyúrsz? Nem mindig könnyű ajándékozni, pláne manapság, amikor már mindenkinek mindene megvan, ráadásul az interneten 1-2 csábító kattintás után a kedves már be is vásárolt magának.

2021. szeptember 21., 12:32

Szerző:

Egy nagy csokor a kedvenc virágából, egy hőn áhított ékszer vagy óra, mozi és színházjegy, wellness hétvége, kupon ide-kupon oda, legfőképp a beauty szalonba. Ezek mind jól bevált, klasszikus ajándékok, de szinte mindenki ugyanezt kapja a párjától, hiszen nehéz manapság kreatívnak lenni. Van, akinél jól működnek a klisék, de van olyan is, aki kifejezetten igényli, ha a párja valamilyen személyre szabottabb, egyedibb megoldást találjon. Nézzük, milyen lehetőségek vannak még, ha a felsoroltakat már ellőtted!

 

Víz alatt vagy felhők felett? 

Ha igazán felejthetetlen, különleges, már-már szó szerint hajmeresztő élmény ajándékot gondoltál ki a párodnak, akkor bizonyos szolgáltatóknál földi, légi és vízi járművek egész garmadája áll a rendelkezésetekre. Akár nőről, akár férfiról legyen szó, ezek az ajándék típusok mindenkit lenyűgöznek, mert nem lehet őket bármelyik hétköznapon megejteni, hanem tényleg varázslatossá teszik az alkalmat.  Egy kis guglizással találsz lehetőséget tandembiciklizésre, hőlégballonozás, rally autózás, monster truck vezetés, de akár egy kis utazással egybekötött páros, magán raftinggal is meglepheted Szlovéniában.

 

Több cég kínál lehetőséget sétarepülőzésre a város vagy az ország különféle térségei felett, jó időben pedig a vitorlázás lehet igazán romantikus választás. Ha mindketten bírjátok, sőt szomjazzátok az adrenalint, akkor tökéletes választás lehet a szélcsatornázás, a tandem siklóernyőzés, egy kis quad-kaland, ami még borongós időben is ultra menő, de gokartozhattok is akár, fedett, kellemes környezetben.

 

Személyre szabott tárgyi meglepetések

Ha nem engedheted meg magadnak most a nagy költségvetést, esetleg a párod nem az az extrovertált típus, akkor érdemes egyedi, és csak neki szóló ajándékban gondolkodnod. Ha kreatív vagy, magad is készíthetsz, például egy albumot a kapcsolatotokról, melyet szövegezel, feliratozol, mindenféle rátok jellemző motívumokkal feldobsz. 

 

Elérhetőek azok a könyvecskék is, amik a ti sztoritokat mutatják be, online megalkothatod a szereplőket és a történetet, de hála a beépített paneleknek, nem kell hozzá óriási kreativitás. A beküldött anyagot pedig csodás könyv formájában fogod kézhez kapni, ami garantáltan könnyfakasztó lesz a párod számára, ha közösen átlapozzátok.

 

A fotókból készült egyedi vászonképek napjaink különleges ajándékai, amelyek számos alkalommal tökéletesen működhetnek. Ezek a képek változatos méretben elérhetőek és igen kedvező árúak. Megörökítik a pillanatot, amikor egymásba szerettetek, az első randit, a gyerek jövetelét, egy tökéletes szülinap csoportképét, vagy akár a közös házikedvenceteket. 

 

Ha te magad szeretnél válogatni rengeteg különleges lehetőség közül, akkor érdemes a Facebookot is igénybe venni, ahol külön csoport van a vegyél hazai terméket jegyében, mellyel kreatív, lelkes alkotókat támogatsz, és ezer százalék, hogy találsz valami elképesztően különlegeset.

 

A szívéhez a gyomrán át? 

Azoknak a szerelmeseknek, akik imádnak együtt lenni és enni, esetleg mindezt úgy, hogy maguk készítik el a fogásokat, azoknak a legalkalmasabb élményprogramok a különböző gasztronómiai lehetőségek, mint a borvacsorák, főzőtanfolyamok, kóstoló programok vagy akár egy csavarral, a nyomozós vacsorák. Ezekből is számtalan lehetőséget kínál az internet. Tele pocakkal minden szebb és jobb, de ha az ehhez vezető út még romantikus és izgalmas is, akkor biztosan az este folytatása is tökéletes lesz számotokra!

 

Titkos üzenet

A szerelem kártya is egy újszerű megoldás, ami kiváló, ha például szeretnéd őt is bevonni az ajándék kiválasztásába. A kártyának az elején található egy mező, ami kaparós felületű és később el is távolítható fólián van. Kvázi újra felhasználható.

Megadhatsz egy jópofa élményt vagy bármilyen tetszőleges lehetőséget, amit a gyártó elrejt a kártyán és ő majd lekaparja.

 

A titkos üzenet tartalmazhat egy otthoni kényeztető masszázst, egy “válaszd ki te utazás”-t, vagy egy “a nap amikor én mosogatok” üzenetet, sőt, akár a kezét is megkérheted vele!