Napi horoszkóp, 2024. március 28.: a Bika inspirációt, a Halak dicséretet kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. március 27., 20:04

Szerző:

Ez a napi horoszkóp a munkahét utolsó munkanapjára szól: nyakunkon a hosszú hétvége! Nézzük, mit mondanak a csillagok nagycsütörtökre!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy munkatársával remek ötletük támad, de lehetséges, hogy a felettesek ezt nem fogják annyira értékelni, főleg egy a hosszú hétvége előtti utolsó pillanatokban. Nos, ha tényleg annyira jó, akkor talán ez egy jel, hogy valami saját vállalkozásba kell kezdeniük, ahol kihasználhatják a lehetőségeiket és a tudásukat.

Bika (04.20.–05.20.)

Ma lehetősége lesz arra, hogy a céljairól egy olyan személlyel beszélgessen, aki akár segíthet is önnek abban, hogy még közelebb kerüljön ahhoz, hogy elérje ezeket a bizonyos álmokat. Remek ötleteket fog kapni, figyeljen, inspirálódjon!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Bizonytalan egy barátságát illetően. Mielőtt azonban úgy dönt, hogy bármit elvág kettejük között vagy elenged egy beszólást, talán érdemes lenne felhívnia az illetőt, és egy találkozót megbeszélni, mert nagyon sok minden van, amiről nem tud, és talán segíthet abban, hogy tisztábban lásson. 

Rák (06.22.–07.22.)

Több embert is megszólít ma a Rák, és ne vegye zokon, hogy egyikük el fogja majd engedni a füle mellett az ön szavait. Koncentráljon ma inkább azokra, akik figyelnek önre, és higgyen a csillagoknak, amik azt ígérik, hogy ha kerülőúton is, de idővel ahhoz a bizonyos illetőhöz is eljut majd az ön üzenete.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Meg fognak ma lepődni az Oroszlán csillagjegy szülöttei! Valaki egy olyan ajánlattal keresi majd fel önt, amire álmában sem számított volna. A lehetőségnek van negatív és pozitív oldala is,  ezért mérlegelnie kell, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. 

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz számára kemény munkát és önfeledt kikapcsolódást egyaránt jelez előre mára a horoszkóp. És figyelje meg, ma lesz az a nap, amikor mind a kettő egyaránt jól fog esni, mind a kettőben egyaránt önmaga tud lenni!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hazugságon kap valakit, de ha azt akarja, hogy megbeszéljék a dolgot, akkor adja meg a lehetőséget az illetőnek, hogy elmondhassa, mi történt pontosan. A felesleges vitáknak és kiabálásoknak semmi értelme, inkább vonuljon félre, amíg lehiggad! 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az összegzés és visszatekintés napja ez a csütörtök a Skorpió számára. Egy olyan hullámhegyet jelent ez a nap, ahonnan jól belátja az eddig megtett utat, és kilátás nyílik a jövőre is. Vegye számba, kitől mit kapott, mert ha ezt ma nem teszi, megfeledkezhet arról, hogy kinek mivel tartozik!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Valakivel brutálisan őszinte volt – jól tette! Néha sajnos arra van szüksége a szeretteinknek is, hogy a pátyolgatás helyett elmondjuk, hogy mi külső szemlélőként, hogyan látjuk az ő helyzetüket. Idővel hálás lesz érte, meglátja! 

Bak (12.22.–01.19.)

Komoly döntést kell ma hoznia a Baknak, és ráadásul nem is egyedül kell elhatároznia magát. Fontos, hogy a döntés meghozatala közben emlékezzenek arra, hogy önök egy oldalon állnak, és a céljuk egy olyan megoldás megtalálása, ami mindannyiuk számára jó és biztonságos. Őszintén kommunikáljanak egymással! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Meglehetősen fáradtnak érzi ma magát, és nem fog segíteni a tény, hogy rengeteg munkája lesz ma. Talán itt az ideje, hogy ne féljen ön sem segítséget kérni, hiszen ön is mindig ott van másoknak a bajban.

Halak (02.19.–03.20.)

Ma az utolsó erejével érdemes mindent beleadnia a napba, mert aki számít, az látni és értékelni fogja az erőfeszítéseit. A dicséret nem marad el, és ez is újabb bizonyítéka annak, hogy igenis sokat számít, hogy ön mit és hogyan tesz.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Natalia Grabovskaya)

Horoszkóp