Horoszkóp: ezzel a 3 csillagjeggyel hatalmas dolog történik a hétvégén

A következő 3 csillagjegy hétvégéjében lesz egy igazán rendkívüli mozzanat.

2024. április 26., 13:39

Szerző:

Hamarosan jelentkezünk a teljes hétvégi horoszkóp előrejelzésével, ahogy szoktuk. De már most érdemes kiemelni a tizenkettő közül az alábbi három csillagjegyet, mert az ő számukra egy rendkívüli és igen jelentőségteljes eseményt valószínűsít a prognózis.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Az Ikrek hétvégéjében lesz egy olyan pillanat, ami örökkévalónak bizonyul majd. Egy olyan pillanat, szituáció, ami egy életre rögzül az ember szívében és elméjében: ezentúl csak be kell majd hunynia a szemét, és újra bármikor érezheti, újra átélheti ezt a bizonyos, gyönyörű pillanatot.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg szép, nyugis hétvégére számíthat – azt leszámítva, hogy egyvalamiben hatalmas változás áll majd be. Élete egy területét érinti csak igazán ez a változás (például az anyagi helyzetét vagy a szerelmi, családi életét), de ezen az egy területen rendkívüli jelentősége lesz. Az élet más területeire azonban csak áttételesen lesz kihatása, ha egyáltalán.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Hatalmas felismerés vár a Nyilasra: nagyon fontos dolgot fog megtanulni-megtapasztalni ezen a hétvégén. A dolog jelentőségét az adja, hogy ez a valami önnel, saját személyiségével, saját életével lesz közvetlen kapcsolatban. Saját magáról tud vagy ismer majd meg valami fontosat, és talán nem lesz nehéz belátni, hogy ennek az önismeretnek miért van hatalmas jelentősége.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp