Erről lehet felismerni a Zoltán Erika-átverés hamisított fotóit: a csalók ezt mindig elfelejtik

Tóth Gabi és Zoltán Erika az utóbbi időben rengeteg hamis reklámban szerepelt, de az utóbbi énekesnő manipulált fotóit mindig könnyű kiszúrni.

2024. április 27., 06:27

Szerző:

Egyre több hamisított reklám terjed az utóbbi időben a neten, amik többek között Tóth Gabi és Zoltán Erika fogyásával reklámoznak diétás termékeket. Íme az egyik, Tóth Gabitól, amint azt a Reddit felhasználói megörökítették.

Természetesen Tóth Gabinak semmi köze nincs ehhez a reklámhoz, az a hozzájárulása nélkül készült egy hamisított képpel.

Zoltán Erika manipulált fotóit igen könnyű felismerni

Zoltán Erika rajongói szintén megosztották, milyen hamisított reklámokkal találkoznak a közösségi médiában. Íme az egyik. Ön rájön, miből lehet egyből felismerni, hogy manipulált a kép? Segítség: MANIpulált!

Nos, egy másik hasonló, hamisított képet tartalmazó átverést maga Zoltán Erika is posztolt, figyelmeztetve a rajongóit, hogy ne dőljenek be a csalók trükkjeinek.

„És megint nem piros a körme! Legalább festenék pirosra, hogy hitelesebb legyen!”

– bosszankodik az egyik rajongó, és a kommentet maga Zoltán Erika is kiemelte, és egy vörös szívet válaszolt rá. Nos: ha ön nem tudta volna: Zoltán Erika mindig ügyel a MANIkűrjére, és mindig piros a körme. Ha ön nem piros körmű Zoltán Erikát lát, akkor az igazából nem is Zoltán Erika!

De egyébként Zoltán Erika tényleg fogyott

Annyi igazság valóban van azonban a dologban, hogy Zoltán Erika nagy fogyáson van túl, csak éppen az átalakulásának semmi köze a fent reklámozott termékhez. A Blikknek nyilatkozott az év elején a 61 éves énekesnő a témáról.

Az interjúból kiderül, hogy Zoltán Erika egyrészt a menopauza miatt hízott el: tíz évig küzdött a súlyával emiatt. Másrészt tovább nehezítette a dolgot, hogy gerincsérvet kapott, arra pedig szteroidokat, és ez a kezelés szintén a testsúlynövekedést erősítette.

Na de néhány hónappal ezelőtt végre helyreálltak a hormonok Zoltán Erika testében, amit az énekesnő egy életmódváltással is megtámogatott, így lehetséges, hogy mindössze hónapok alatt le tudott adni húsz kilót.

„Most újra ötössel kezdődik a testsúlyom, és noha a fiatalkori 50 kilómhoz képest kicsit többet mutat a mérleg, nemrég még közel húsz kilóval voltam nehezebb”

– meséli Zoltán Erika.

Az énekesnő egyébként meglehetősen sokat szerepel mostanában, talán ezért is vehették most hirtelen őt elő a csalók. A TV2-nek nyilatkozva Zoltán Erika azt is elárulta, hogy már tervezik a házassági évfordulójukat a férjével.

„A harmincadikra tervezzük, hogy az eredeti koncepciót megpróbáljuk megvalósítani, hiszen bakancslistán ott van nálunk még Las Vegas és Los Angeles. Elmennénk egy Las Vegas-i kis chapelbe, és akkor ott...!”

– mondja Zoltán Erika, ami persze azt jelenti, hogy eléggé előre terveznek, mert a 30. évforduló csak 2027-ben lesz.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.