Hétvégi horoszkóp, 2024. március 23-24.: az Oroszlánnak mozgalmas hétvégéje lesz, a Mérleg mindenkit elvarázsol

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre a húsvét előtti utolsó hétvégén a hétvégi horoszkóp szerint.

2024. március 22., 20:06

Szerző:

Már csak egy hét van hátra húsvétig, nézzük, mint mond a hétvégi horoszkóp erre a szombatra és virágvasárnapra!

Kos (03.21.–04.19.)

Úgy érzi, hogy közel már a változás, amire olyan régen vár, és amit annyira sürget. Jól érzi, de egyvalamire vigyáznia kell: tegyen meg mindent, ami öntől telik, de ne erőltessen semmit! Ha a dolgok nem a maguk organikus módján jutnak el oda, ahova meg kell érkezniük, az lehet, hogy mindent tönkretesz.

Bika (04.20.–05.20.)

Lesz egy pár váratlan fordulat a hétvégében, és bár nem lesz éppen a legkellemesebb az összes, így is egy igazán élvezetes víkendnek örülhet majd a Bika csillagjegy szülötte. Fel lehet készülni a váratlanra? Lazasággal, nyitottsággal és jókedvvel mindenképpen igen!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ha tanácstalannak érzi magát egy bizonyos kérdésben, vagy nem tud dönteni, választani, figyelje jól az eseményeket ezen a hétvégén! Kérjen tanácsot akár egy konkrét személytől, akár az univerzumtól, és meglátja, fog iránymutatást kapni, még ha nem is pontosan úgy és azt, ahogy azt most gondolná.

Rák (06.22.–07.22.)

Érzelemdús hétvégéje lesz a Rák csillagjegy szülöttének, akár szingli, akár kapcsolatban él. Őrület, hogy mennyi mindent képes a szív érezni ennyire rövid idő alatt! Próbálja meg megtalálni a helyét valamennyi érzelemnek, de a szereteten-szerelmen kívül a többinek ne hagyja, hogy túlságosan hosszú időre átvegyék az irányítást!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Mozgalmasnak ígérkezik ez a hétvége az Oroszlán csillagjegyben születettek számára. Egyrészt többször fogja tapasztalni, hogy önt igenis mennyien kedvelik – online és offline egyaránt. Lesz azonban dráma is ebben a két napban, és mint a drámánál általában, ezúttal megintcsak jobban teszi, ha kimarad a dologból, amennyiben nem biztos benne, hogy tudja kontrollálni érzelmeit-indulatait.

Szűz (08.23.–09.22.)

A közösségi médiának megvan a jó és a rossz oldala is, de a Szűznek ezekben a napokban többnyire az utóbbiban lesz része, ha túl sokat böngészik, cseveg és kommentel online. Jobban teszi, ha inkább az offline kapcsolattartásra koncentrál ezen a hétvégén, hiszen élőben bárkivel könnyen megtalálja most a hangot.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg aurája úgy változik meg ezekben a napokban, hogy jóval könnyebben varázsol el másokat. Ön talán nem fogja észrevenni, mennyivel inkább figyelnek most önre a többiek, de ha ki is használná a lehetőséget, tartsa észben: mondhat bármit, a tettekre hallgat a többi ember, nem a szavakra!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ezekben a napokban hajlamosabb igent mondani egy-egy nagyobb, nem feltétlenül elengedhetetlen kiadásra. Ha úgy érzi, hangulatjavító intézkedésként muszáj megengednie egy kis luxust, ne tartsa vissza magát, de vigyázzon, ha költ is ezen a hétvégén, maradjon az észszerűség határain belül!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Fontos és mély perceket fog megélni ön a hétvégén az otthonában. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne várná rengeteg remek program a szabadban is, de ez az egyébként csodálatosan szépnek ígérkező víkend mégis arról fogja elgondolkodtatni önt, mi (vagy ki) jelenti az ön számára az otthont.

Bak (12.22.–01.19.)

El kell engednie valamit ezen a hétvégén, ami egykor egész közel állt önhöz. Ez akár még fájdalmas is lehet most pillanatnyilag, de próbáljon meg egy kicsit távolabbról rátekinteni a jelenre: nem lehet, hogy ezzel az univerzum olyasvalamitől választja most el önt, ami nem engedte, hogy ön tovább fejlődjön és elérje a célját?

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Általában jól érzi magát társaságban, de lesz ezen a hétvégén egy-két pillanat, amikor úgy érzi majd, hogy a magánynál jobban semmire nem vágyik. Erre van a hétvége: ha megteheti, vonuljon el, jót fog tenni önnek egy kis befelé fordulás, egy kis elmélyülés, még ha csak néhány percre is. Annál jobb érzés lesz utána visszatérni a többiekhez!

Halak (02.19.–03.20.)

Vágyik a szórakozásra és kikapcsolódásra, és ez a hétvége szolgál is erre lehetőséggel bőven. Használja ki őket – de okosan! Az energiaszintje ugyanis nem feltétlenül bír mindent ezekben a napokban, szóval hagyjon időt mindenképpen a feltöltődésre is!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maria Markevich)

Horoszkóp