VV Fanni édesanyja meggyilkolt lánya illatával próbál vigasztalódni

VV Fanni édesanyja szégyelli, hogy lánya mit tett.

2022. július 21., 09:02

Szerző:

Egy hete született meg az elsőfokú ítélet a VV Fanni néven ismertté vált Novozánszky Fanni ügyében: a vádlottat életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték. B. László ezt követően fellebbezést nyújtott be, így az ügynek még nincs vége, és a 2017-ben eltűnt egykori realityszereplő édesanyja nagyon nehezen küzd meg a gyásszal.

„Minden egyes kis holmija otthon van két nagy gardróbszekrényben. Be van dobozolva, eltettem mindent. És hát, néha, amikor nosztalgiázok, akkor szagolgatom a ruháit a parfümjeit és beszippantom Fanni illatát. Nem tudom elengedni őt”

– mondja Novozánszky Fanni édesanyja a Borsnak adott friss interjújában.

Az édesanya többek között arról is beszél, hogy elterjedt egy hír, miszerint a szülők nem tartanak igényt elhunyt lányuk után maradt vagyonra, így abból például egy emlékművet lehetne állítani. Többek között a következőket mondja ennek kapcsán:

„az ítélethirdetés után az ügyészasszony odajött hozzám és megkérdezte: Hogyhogy maguk nem kérik a pénzt? Azt válaszoltam, hogy ilyesmiről szó sincs, nem is mondtam le róla soha! Fanni azt kérte tőlem, hogy: Édesanyám, akármi történik velem, a ruháimat, a holmijaimat, a parfümjeimet a pénzemet senkinek ne add oda! Tartsd meg! Azt a pénzt senkinek nem fogom odaadni, mert tulajdonképpen nem egy híres ember vagy tudós a Fanni, hogy mellszobrot kellene neki állítani! Sőt, én a mai napig szégyellem, hogy mit tett. Nem egyezem bele se én, se a férjem. Az Fanni pénze és minket illet.”

VV-szereplők sorsa a reality után

VV Krisztián a börtöntől retteghetett: újabb részletek derültek ki a halálával kapcsolatban

Kiderült, milyen állapotban van most VV Anett: nem csak a bokája tört szilánkosra a teaszeánsz után

Kiderült: Szexmunkásként dolgozik a Való Világ 10 sztárja

(Kiemelt kép: RTL Klub/Való Világ)