Varga Izabella és lánya között megdöbbentő a hasonlóság

Legfrissebb képük tarolt az Instagramon.

2021. október 19., 10:32

Szerző:

A Barátok közt egykori dr. Balogh Nóráját alakító Varga Izabella nem túl gyakran oszt meg közös fotót lányaival a közösségi oldalán, éppen ezért leesett az álla a kommentelőknek, amint meglátták legújabb, nagyobbik lányával közös képét az Instagramon.

A színésznőnek két lánya született, a most 14 éves Sára és a 19 éves Anna. A család nyáron duplán ünnepelhetett, mert míg kisebbik lánya az általános iskolából ballagott el, addig nagyobbik lánya a gimnáziumi éveit zárta le. Varga Iza mindkét lánya édesanyjuk szépségét örökölte, így nem is volt meglepő, hogy a Barátok közt néhány részében Anna alakította Balogh Nóra tinédzserkori karakterét.

A kommentelők nagyon elcsodálkoztak a színésznő és Anna legújabb közös képe láttán, hiszen a lányból kész nő lett, gyönyörű sminkben ragyog édesanyja mellett, és még kicsit idősebbnek is tűnik a koránál. A modell alkatú lány arca bár nagyon hasonlít édesanyjáéra, a színeit, szőke haját és kék szemét inkább édesapjától örökölte. Anna nem csak külsőre ütött Izára, hanem a tanulás iránti szeretetet is tőle kapta. Varga Izabella tavaly nyáron a Meglepetés magazinnak büszkélkedett azzal, hogy lánya anyanyelvi szinten beszél angolul, valamint kínaiul és franciául tanul. Az elmúlt két karácsonyra is nyelvtanfolyamot kért a szüleitől ajándékba. 

(Kiemelt kép: dfp.hu)