5 film, ami feldobja a vasárnap estét

Ma sem fog unatkozni!

2021. október 17., 12:37

Szerző:

Míg a jackpot el nem választ

RTL Klub, 22:10 

Joy Las Vegasba utazik, hogy megpróbálja kiheverni szerelmi bánatát. Ott találkozik Jack-kel, akivel este együtt buliznak, és ez olyan jól sikerül, hogy viccből összeházasodnak. Reggel persze a kijózanodás után egyből válni szeretnének. Csakhogy ez nem olyan egyszerű, mivel éjjel közösen megütik a főnyereményt egy játékgépen, 3 millió dollárt nyernek. Mivel nem tudják eldönteni kié legyen a pénz, így bírósághoz fordulnak, ott pedig fél év házasságra ítélik őket.

Anyád napja

Cool, 18:20 

A magányos Charlotte-ra végre rátalál a szerelem Kevin személyében, de újdonsült anyósa, Viola rémesen viselkedik vele, mivel nem akarja elveszíteni fiát. Elhatározza, hogy mindent megtesz, hogy távol tartsa a nőt Kevintől. Viszont Charlotte-ot nem olyan fából faragták, aki meghátrál a nehézségek elől, ezért harcba száll, hogy bebizonyítsa, hogy ő a legjobb választás a férfi számára.  

Amerikai pite 2.

Super TV2, 21:00 

Az első egyetemi évet követő nyári szünetben újra összeáll a díszes társaság. Jim, Oz, Stifler, Finch és Kevin most elhatározzák, hogy bérelnek egy házat a tengerparton, és féktelen bulit fognak tartani, ahol minden jó csajnak ott a helye. Jim izgatottan várja Nadia-t, Finch Stifler mamáját, Kevin Vickyt. A srácok ezen a nyáron is elképesztően vicces és kínos kalandokba keverednek, de hát ilyen az ő formájuk.   

A tökéletes trükk

Film+, 23:00 A tökéletes trükk

Lodonban két fiatal és ambíciózus bűvész tisztelettel és barátsággal verseng egymással. Robert Angier és Alfred Borden hihetetlen dolgokra képesek, de amikor a legnagyobb durranásra készülnek, hiba csúszik a kivitelezésbe, és a trükk rosszul sül el. Nincs visszaút, ellenségekké válnak, semmi nem számít, csakis a másik fölé kerekedés. Határtalan versengés veszi kezdetét, de vajon ki lesz az, aki győzedelmeskedik?   

Katonák voltunk

AMC, 21:30 

Hal Moore ezredes az Észak-Vietnami Halál Völgyébe tart 400 elit katonája élén. A bevetésről sokan nem fognak hazatérni, de ígérete szerint ő lesz az első, aki kilép a helikopterből, és ha megéri, ő lesz az utolsó, aki visszaszáll a gépbe. Az ellenség hatalmas túlerőben, az ezredes és elszánt katonái csak magukra számíthatnak. Az Egyesült Államok történetének egyik legádázabb csatájában fiúk, apák, testvérek adták életüket a hazáért.

(Kiemelt kép: Shutterstock)