5 film, ami garantáltan feldobja a vasárnap estéjét

Ezekkel a filmekkel lesz tökéletes a hétvége lezárása.

2021. november 14., 14:34

Szerző:

Ma este mindenképp érdemes lesz belenézni a tv csatornák műsorkínálatába, mert olyan különleges, és semmihez sem fogható filmeket találhat, mint az Élősködők, de visszarepülhet az időben 1552-be Eger ostromának idejébe, vagy akár egy lenyűgöző utazást is tehet Toszkána mediterrán tájaira.

Egri csillagok 

Duna, 19:50

A Gárdonyi Géza regénye alapján készült mű a 16. századi török megszállás idején játszódik. Jumurdzsák rabul ejt két gyermeket, Bornemissza Gergelyt és Cecey Évát, el akarja adni őket rabszolgának, de a gyerekek sikeresen megszöknek, még a török szerencsehozó talizmánját is elviszik. Harminc évvel később Eger ostrománál újra találkoznak elrablójukkal a fiatalok. A sokszoros túlerővel rendelkező török hadsereg ellen bátran és kitartóan küzdenek a magyar vitézek Dobó István vezetésével, és a magyar történelem legfényesebb csillagai közé emelkednek a várvédők. A női főszereplő, Vicuska karakterének megformálója a nemrégiben elhunyt színészlegenda, Vencel Vera

Több mint testőr

Cool, 20:55

Frank, az egykori titkosügynök jelenleg testőrként dolgozik, ráadásul szakmája legjobbja. Egy nap az egyre sikeresebb énekesnő, Rachel Marron kéri fel a férfit, hogy legyen a személyi testőre. Ahogy ível felfelé a nő karrierje úgy sokasodnak a zavaró tényezők, a média, a menedzserek és a rajongók részéről érkező, egyre gyakoribb halálos fenyegetések is. Frank elvállalja a munkát, azonban elkövet egy hibát, beleszeret megbízójába. A legendás szerelmi történet díváját, a film ikonikus főcímdalát is előadó, 2012-ben tragikusan fiatalon, 48 éves korában elhunyt Whitney Houston alakítja. 

Napsütötte Toszkána

Prime, 18:40

Frances házassága zátonyra fut, és alkotói válságba kerül, lévén sikeres írónő a mindennapokban. Mivel a helyzet tarthatatlan, így egy barátnője jóvoltából kap egy repülőjegyet a csodálatos Olaszországba, mondván két hét megtisztítja a lelket és szellemet. A nő egy régi villában kap szállást, a hely szépsége és a lakosok vendégszeretete meggyőzi, hogy hátat fordítson eddigi életének, és elhatározza, hogy megvásárolja az ósdi ingatlant.

A vasálarcos

Super TV2, 18:10

XIV. Lajos uralkodása alatt egész Franciaországban éheznek az emberek. Az ellenszenves király egykori testőre, Athos fiának menyasszonyát kívánja ágyasául tenni, a fiút pedig halálos csatába küldi, így téve el láb alól. Athos bosszút esküszik, és felkeresi régi bajtársait, Aramis-t, D'Artagnan-t és Porthos-t, hogy megbuktassák a királyt. Az a mendemonda terjeng, hogy a király a börtönében őriz egy rejtélyes rabot, aki az ikertestvére, a muskétások terve pedig őt a trónra ültetni.

Élősködők

Paramount, 23:00

Kim Githek és családja egy apró lakásban lakik Szöulban, alkalmi munkákból élnek, szegények, de nagyra törő álmaik vannak. Egy nap a család fiú tagjának sikerül szereznie egy gazdag családnál angol korrepetáló tanári állást, persze hamis tanári papírokkal. A fiú beszervezi húgát, mint rajzterapeutát a gazdag család egyik gyermekéhez és ekkor elhatározzák, hogy a szüleiket is felvetetik az új „munkahelyükre”, mint sofőr és házvezetőnő. Ehhez előbb azonban ki kell rúgatni a jelenlegi alkalmazottakat, de nem várt nehézségekbe ütköznek az élősködők.

(Kiemelt kép: Shutterstock) 

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.