5 film a TV-ből a hétvége tökéletes lezárásához

Kapcsolódjon ki egy szórakoztató film társaságában ma este is!

2022. május 29., 13:39

Szerző:

Eljött a hétvége vége, amit nem is búcsúztathatnánk méltóbban, mint egy izgalmas filmmel. A Baywatchban Dwayne Johnson menti meg az óceánban bajba keveredett strandolókat, míg a Wonder Woman-ban Gal Gadot igyekszik megmenteni a világot a gonosztevőktől. 

Életrevalók

TV2, 20:00 

A film igaz történet alapján készült, a gazdag arisztokrata Philippe egy rosszul sikerült ejtőernyős ugrás alkalmával gerinctörést szenvedett, ezért tolószékbe kényszerült. Önállóan csak a fejét tudja mozgatni, ezért ápolót keres maga mellé. A feladatra a gettóból származó Drisst választja ki, aki maga is csodálkozik azon, hogy állást kap, ugyanis nemrég szabadult a börtönből. A kezdeti nehézségek után hamarosan szoros barátság alakul ki közöttük.

Wonder Woman

RTL Klub, 20:00 

Az amazonok hercegnője, Diana tökéletes kiképzést kapott, rettenthetetlen harcossá vált, ám eddig béke honolt az életében. Egy nap Steve Trevor, az amerikai légierő vadászpilótája lezuhan Diana otthona, az amazonok szigetének közelében, és figyelmezteti a nőt, hogy a szörnyű háború hozzájuk is elér előbb-utóbb. Diana úgy dönt, Steve-vel tart a külvilágba, hogy elejét vegyék a további felesleges vérontásnak, és hogy emberfeletti képességeinek segítségével meglelhesse végzetét.

Apáca-show

Prime, 18:50

Deloris egy bárénekesnő Renoban, nem mellesleg egy gengszterfőnök, Vince barátja. Egy nap a nő szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, amikor Vince lelövi a sofőrjét, így ő sem maradhat életben, nehogy feldobja a zsaruknak. Delorisnak sikerül elmenekülnie, a rendőrségen elmeséli a látottakat, és a hadnagynak az az ötlete támad, hogy elrejti Vince bérgyilkosai elől egy olyan helyre, ahol sosem keresnék. Így kerül Deloris Mary Clarence néven egy apácazárdába, ahonnan igencsak kilóg különc viselkedése miatt.

Baywatch

Super TV2, 19:00 

Napfény, hullámok, dagadó izmok, gyönyörű nők, falatnyi bikinik. Nem rossz, de ennél azért többről szól sztori. Mitch, a rutinos, öreg róka vízimentő összetűzésbe kerül egy nagyszájú újonccal, de hamarosan egy bűnügy kapcsán kénytelenek összefogni. Drogterjesztés nyomaira bukkannak, valamint rejtélyes gyilkosságok is történnek, ezért mindenképpen fel kell göngyölíteniük az ügyet, mert az veszélyezteti a strand és a vízimentők jövőjét is.

Elhajlási engedély

Cool, 21:00

Rick és Fred régi jó cimborák, mindketten jó hosszú ideje házasságban élnek, ám hűséget nem pedig vakságot fogadtak. A feleségeiknek feltűnik, hogy egyre többször bámulnak más gyönyörű nőket és fantáziálnak róluk, ezért Grace és Maggie kitalálja, hogyan szoktathatnák le őket erről a rossz szokásukról. Egy hét szabadságot adnak a férjeiknek, akik azt csinálhatnak ez idő alatt, amit csak akarnak, és nem kell beszámolniuk semmiről. A srácok kapva kapnak az alkalmon, de a valóság teljesen más, mint ahogy képzelték.

(Kiemelt kép: Shutterstock)