Drámai döntést hozott a Jóban Rosszban színészének özvegye

Tóth Judit nem tudja feldolgozni szeretett férje halálát.

2023. május 31., 11:43

Szerző:

Tóth Judit, Cs.Németh Lajos párja nehezen tudja feldolgozni férje elvesztését. A Jóban Rosszban sorozat sztárja hosszú betegség után, áprilisban halt meg, özvegye, a Jászai Mari-díjas színésznő nem tudja megszokni, hogy több mint hatvan év házasság után egyedül maradt. Fájdalmáról most a Blikknek beszélt. 

„Lajos rettenetesen hiányzik, folyton azt várom, hogy kinyíljon az ajtó és ő bejöjjön rajta. Nélküle nagyon egyhangúan telnek a napjaim a közös otthonunkban. Jó, hogy legalább a kutyánk és a két cicám állandóan itt van velem, az unokám pedig mindennap iskola után átjön, majd vacsoráig nálam marad. A fiaim is naponta meglátogatnak, nagyon hálás vagyok nekik, amiért ennyire figyelnek rám”

– mondta szomorúan, hozzátéve, úgy érzi, sosem tud már színészettel foglalkozni.

„Olyan, mintha az egyik felem leszakadt volna, ezt a veszteséget nem lehet feldolgozni. Nincs nagyon semmi, ami ebből az állapotból ki tudna zökkenteni. A munka sem, nem is gondolkodom ezen. Jönnek olykor felkérések, de eldöntöttem, hogy befejezem a pályafutásomat, visszavonulok. Sem forgatni, sem játszani, sem szinkronizálni nem akarok már. Nem vagyok olyan állapotban lelkileg hogy dolgozni tudjak, de a lábfájdalmaim miatt fizikailag sem”

 

– mondta a színésznő.

 (Kiemelt: dfp.hu/ Schumy Csaba)