Tóth Gabi elmondta, miért retteg a közelgő balatoni nyaralástól

Tóth Gabi 3 okot sorol fel, amiért „félelemmel vegyes izgalommal” gondol a nyaralásra.

2022. június 21., 08:15

Szerző:

Tóth Gabi új bejegyzést publikált a Család.hu című oldalon vezetett blogjában. A téma ezúttal a balatoni nyaralás, és a 34 éves énekesnő azt mondja, tart a vakációtól, mégpedig azért, mert több okból is félti két és fél éves kislányát, Hannarózát.

„Félelemmel vegyes izgalommal gondolok az előttünk álló hetekre”

– kezdi Tóth Gabi, amikor arról beszél, hogy életében először balatoni nyaralásra viszik kislányukat férjével, Krausz Gábor sztárséffel.

Az énekesnő-médiaszemélyiség hosszasan sorolja, miért imádja a Balatont, majd három okot emel ki, amiért annyira félti a kislányát, hogy mégis már előre retteg a vakációtól. Íme az első:

„először is ott van ugyebár a víz. A Balaton csodálatos, lélegzetelállító és mágikus, de egyben pont olyan szeszélyes és öntörvényű. Ott aztán tényleg elég egy pillanat figyelemvesztés, és baj lehet. [...] ez az egyik félelmem. Mármint, hogy a tömegben elég egy szempillantás, és elveszítem Hannit szem elől.”

Tóth Gabi a vízibalesetek után másodsorban amiatt aggódik, hogy kislányát megcsípik majd a rovarok. A szúnyogcsípéseket is mint aggodalomra okot adó dolgot említi, de méginkább tart a darazsaktól, ő ugyanis allergiás a csípésükre – hogy a lánya is az-e, azt még nem lehet tudni, de akkor is:

„a Balatonnál fokozottan fennáll a darázscsípés veszélye. Szóval ez is egy jogos para szerintem.”

Harmadrészt attól is fél Tóth Gabi, hogy a kislánya esetleg leég majd a napon. Aggodalmának a következőképpen ad hangot:

„ti kenitek a gyereket naptejjel, vagy UV szűrős ruhát adtok rá? Vagy mindkettőt? A lányom tőlem örökölte a tejfehér bőrét és nagyon szeretném megóvni.”

Az énekesnő bevallja, hogy „elveszett” a naptejekről szóló „rengeteg információban”, szóval ha ön ki tud igazodni, Tóth Gabi az ön tanácsát is várja arról, hogy hogyan lehet hatékonyan védekezni a leégés ellen!

Olvasson még Tóth Gabiról, sosem unalmas!

Íme, Tóth Gabi miért nem tud meditálni

Tóth Gabi az új stílusához egy horrorfilmből meríthette az inspirációt

Tóth Gabi megmutatta, hogy néz ki igazából reggel, ébredés után

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)