A Szomszédok Gábor Gáborja képtelen elengedni a feleségét: Még mindig úgy érzem, hogy velem van

A Szomszédok Gábor Gáborja nehéz időszakon megy keresztül. 

2024. június 7., 10:27

Szerző:

Koltai János szombaton ünnepli a 89. születésnapot. A Szomszédok Gábor Gáborja hat évtized után először az imádott felesége, Pap Éva nélkül fog telni. A színésznő tavaly júliusban hunyt el hosszú betegség következtében. Most a Jászai Mari-díjas színművész őszinte vallomást tett. 

„Mindennap beszélgetek a feleségemmel, van róla egy csodálatos fényképem, amit magammal szoktam vinni, bármerre megyek a házban. Ha reggelizem, odateszem magam mellé a fotót, ha bemegyek a szobába vagy a konyhába, akkor is viszem magammal, illetve a kertben van egy ágy, aminek a támlájáról tökéletesen belátni az udvart, ott szoktam elhelyezni el a képet, ha kint dolgozom. Néha még hangot is hallok, mintha megszólalna, de ez talán már csak a színészi fantáziám műve. Még mindig úgy érzem, hogy velem van, hiszen a házban minden egyes négyzetméter az övé, akármerre nézek, egy függöny színe, formája, egy bögre, egy fazék, minden rá emlékezte”

– nyilatkozta a Blikknek Koltai János. 

A színművész a visszavonulása után a Balaton melletti, Ádánra költözött, és rengeteg teendője van a ház körül. Koltai János ünneplést nem tervez a felesége nélkül, így csak a kertjében fog tevékenykedni. A születésnapját követően azonban a Szomszédok sztárja Budapestre utazik a választások miatt, és akkor a családjával is találkozik.

„A fiamnak elég sok dolga van, ezért nyolcadikán nem tud meglátogatni, de kilencedikén úgyis megyek Budapestre szavazni, tehát találkozunk. Az unokámmal is akkor tudok majd időt tölteni, ugyanis a feleségem halála óta már ő sem jön túl gyakran hozzám, de ettől függetlenül a kapcsolatunk továbbra is jó”

– vallotta be a lapnak Koltai János.

(Kiemelt kép: ATV)