Szecsődi Kari bevallotta, valóban erotikus munkákból él

Először tárta fel titkait.

2021. szeptember 3., 11:27

Szerző:

Szecsődi Kari éppen betöltötte a tizenötöt, amikor a Megasztár című műsor versenyzőjeként megismerte az ország. Később a budapesti éjszakában tűnt fel, és alig töltötte be a tizennyolcat, amikor rájött, hogy nőként szeretne élni tovább.

Ezúttal Osváth Zsolttal beszélgetett, az interjúban pedig elárulta élete legféltettebb titkait. Kari bevallotta, hogy a neves transznemű előadóművésznő, Novák Angéla példája ébresztette rá, hogy rossz testbe született, és nőként szeretne tovább élni.
A Németországban élő énekes azt is elmesélte, hogy a Megasztár stábja miként viselkedett vele a verseny idején.

„Gyerek voltam, 15 és fél éves. Akkor ebben még semmilyen tudatos dolog nem volt. Abszolút egy normális tinédzserként kezeltek. Abban a stábban, abban a szériában mindenki nagyon kedves, barátságos és segítőkész volt, nem éreztem soha, hogy engem másként kezelnének. A kisebbeket, mint anno volt ugye Lüszi, Hien, mi voltunk a picik, ránk sokkal jobban odafigyeltek, mivel még gyerekek voltunk, de amúgy semmi extra nem volt ebben.”

Kari azt hitte, a Megasztár sikerei örökké tartanak, de nem így lett. A budapesti éjszaka legismertebb melegbárjában lépett fel, de sok bántás érte, és alig tudott megélni a tiszteletdíjból. Amikor elvesztette az édesanyját, lelkileg összeomlott, gyógyszerek után nyúlt, és kórházba vitték. Az előadó azt is elmesélte, hogy bálványa, Whitney Houston halála is padlóra küldte.

„Abban az időszakban voltak anyagi problémáim. Azt mondta rólam a fél ország, hogy én tényleg tudok énekelni, és mégis x ezer forintért egy meleg bárban énekeltem, ahol azt éreztem,hogy még ott sem tudok tökéletes lenni, még ott is belém kötnek, és mégis úgy éreztem, hogy ott sem állom meg a helyemet. Ott volt egy mélypontom. Ott újra előkerültek a nyugtatók, altatók, mert azok nélkül nem tudtam létezni ... Egy barátnőm akivel laktam, ő hívta ki rám a mentőt, mert nem reagáltam semmire. Kimosták a gyomromat, egy hétig infúzión voltam és feküdnöm kellett.”

Az egykori megasztáros már túl van a lelki megrázkódtatáson, se gyógyszereket, se alkoholt nem fogyaszt, 2016 óta Németországban él stabil párkapcsolatban. Azt is elárulta, bár megnagyobbította a mellét, semmilyen más nemváltó műtétre nem vállalkozott, szerinte így is teljes értékű nő. Kari legnagyobb bánata, hogy nem az éneklés a hivatása. Bár mindenféle munkát megpróbált, transzneműsége miatt rengeteg elutasításban lett része. Most erotikus masszázzsal és gogotáncolással foglalkozik, de a jövőben énekelni szeretne.

„Tényleg lehetne más út is, meg lehetett volna, meg most is lehetne, de borzasztó nehéz transzszexuálisként élni. Itthon pláne, de én most sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy a könnyebbik út volt csak és kizárólag nekem a választási lehetőségem. Belátom, hogy ez a könnyebbik út, nem fogom azt mondani, hogy nekem más választásom nem volt. Viszont azt hozzáteszem, hogy nagyon sokat próbálkoztam, vért izzadtam, én elmentem pultosnak dolgozni, elmentem akárhova, és mindig az jött velem szembe, hogy 'figyu, már a vendégek mondták, hogy te az izé vagy és ez így annyira nem jó...Valami mindig volt és amikor azt éreztem, hogy már semmi lehetőségem nincs, nem tudom mit csináljak, viszont éhen halni nem akarok, akkor úgy voltam vele, hogy egy ismerősöm által kimegyek külföldre. Azt hozzáteszem, hogy nem vagyok szexmunkás, tehát nem szexelek pénzért, hanem erotikus szolgáltatásokat nyújtok. Táncolni kell, akár gogózni, akármit, masszázs stb. Igen, én ebből élek”

– vallotta be először Osváth Zsoltnak Szecsődi Kari, aki ma már Karina névvel él.

(Kiemelt kép: Zshowtime YouTube csatorna)