Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata sokkal régebben tart, mint gondolná

Egyáltalán nem friss a románc.

2021. szeptember 30., 07:56

Szerző:

Szerdán bombaként robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak. A kapcsolatukat a Blikk leplezte le, akik a műsorvezetőnő háza előtt kapták lencsevégre az úszóedzőt. Shane este érkezett, leparkolt Zsófi háza előtt, majd csak reggel távozott onnan. 

A hírek szerint a viszony közöttük jóval korábban kezdődött. Az köztudott, hogy a sportos életmód hozta őket össze, már hónapokkal ezelőtt elkezdtek beszélgetni, ám a vicces üzenetváltásokból hamar kilalakult közöttük a vonzalom.

„Shane a csinos, sportos, okos és tudatos nőket veszi észre, nem csoda, hogy megakadt a szeme Szabó Zsófin. A közös pont a sportos élet volt, de abban is nagyon hasonlítanak, hogy mindkettőjüknek jó humorérzéke van. A kezdeti hülyéskedésekből alakult ki köztük több, szinte egy pillanat alatt”

– árulta el a Borsnak egy bennfentes, aki azt is hozzátette, hogy a hírességek még nem voltak szabadok, amikor megismerkedtek, sőt, Shane augusztusi szakításánál Courtney-val már a kapcsolatuk is közrejátszott.

„Nyáron már nyilvánvaló volt, hogy több lesz köztük, mint egy egyéjszakás kaland. Ők egymásba szerettek, visszavonhatatlanul. És, hogy miért nem állnak ki végre a nyilvánosság elé? Zsófit megviselte érzelmileg a férjétől való elválás. Hosszú hónapokra volt szüksége ahhoz, hogy ismét megtalálja a helyét a világban, hogy begyógyuljon a szíve és újra ki tudja tárni azt valaki előtt, akit érdemesnek tart rá. A válása hivatalos lezárása előtt ráadásul a saját értékrendje szerint szó sem lehetett arról, hogy más férfivel mutatkozzon”

– magyarázta az informátor a lapnak.

(Kiemelt kép: Szabó Zsófi Facebook-oldala, Shane Tusup Instagram-oldala)