Schobert Norbi divatpercek: a fitneszguru kedvenc cipői

Megéri megnézni a gyűjteményt!

2021. július 6., 17:07

Szerző:

Schobert Norbival kapcsolatban általában a szakmai vagy üzleti eredményei merülnek fel, de mostanában egyre többször a polgárpukkasztó kijelentéseivel kerül a figyelem középpontjába. Azonban vétek lenne lemenni a fitneszguru divatérzéke mellett! Mert bár Norbi általában edzőruhában és sportcipőben látható, azért emellett akadnak bőven kincsek a cipősszekrényében, amit néha meg is villant egy-egy Instagram-posztban. Most a legkülönlegesebbekből szemezgettünk!

A klumpa

Egyértelműen a fitneszguru kedvence ez a barna, régi, kopottas klumpa. Sokszor, sok helyen viselte már. Örök darab ez, Norbi szíve csücske.

A bakancs

Ha Schobert Norbi nem edzőcipőben és melegítőben feszít, akkor bizony, mint mindenki más, ő is szívesen vesz fel divatos darabokat. Akárcsak a farmer–pulcsi–bakancs kombináció. Ez a fekete, vagány bőrbakancs az egyik nagy kedvence lehet, mivel nagyon gyakran látni benne.

 

 

A piros

Schobert Norbi feltehetően odavan a piros színért, hiszen sokféle ruhadarabot és cipőt vásárol meg pirosban. Van futócipője és fényes, színátmenetes bakancsa is bordóban!

A feltűnő

A fitneszguru szereti az extrémebb darabokat, jöhetnek a rikító színű futócipők, a fura talpú, platformos főzősök. Az biztos, hogy mindegyik egy külön dobozt érdemel a gardróbszobában!

A szandál

Norbi az a pasi, aki nem fél felvenni egy bőrszandált!

(Kiemelt kép: Schobert Norbert fitneszedző, üzletember, a Norbi Update életmód-program megalapítója interjút ad Budapesten, 2021. június 18-án. Fotó: 168.hu / Karancsi Rudolf )

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.