Rúzsa Magdi arról vallott, hogyan készül az anyaságra

Új dala kapcsán kérdezték a várandósságáról is, hármasikreket vár.

2021. október 5., 08:32

Szerző:

Rúzsa Magdolna a napokban új dallal jelentkezett, a címe Karma, a nézettsége pedig a YouTube-on egy hétvége után a százezer megtekintésen túl jár.

A 35 éves énekesnő a fenti dal kapcsán szerepelt a Petőfi Rádió Talpra, magyar című műsorában, ahol többek között a várandósságával kapcsolatban is kérdezték. Az egykori Megasztár-győztes ugyanis nemrég jelentette be, hogy hármas ikreket vár, és egy hete fel is függesztette az élő fellépéseket, visszavonult a színpadtól legalábbis jövő nyárig – kattintson ide a cikkünkért, amelyben erről részletesebben írunk!

„Leghamarabb jövő nyáron indul újra a koncertezés, most már nem merek színpadra állni. Vannak énekesnők, akik még a várandósságuk hetedik, nyolcadik hónapjában is fellépnek nagy pocakkal, de mivel esetemben hárman vannak, óvatosabbnak kell lennem. Előre készülős típus vagyok. Igyekeztem már megtervezni, hogyan tudom megoldani, hogy lesz segítségem, hiszen jövő nyáron újra elindul a koncertszezon, amiben szeretnék már aktívan részt venni. De nem aggódom, összefogunk, megoldjuk. Csak egészség legyen és minden más megoldható”

– többek között ezeket mondja Rúzsa Magdolna a műsorban.

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdolna Instagramja)