Rúzsa Magdi a szülés nehézségeiről vallott: Egy nagyon-nagyon hosszú éjszaka volt az

Rúzsa Magdi most az RTL-nek adott interjút, felidézi hármas ikreinek születését is.

2023. május 20., 10:25

Szerző:

Az RTL-en a Fókusz című műsor is ajánlja, hogy a csatorna Portré című sorozatának Rúzsa Magdi a legújabb vendége egy mélyinterjú erejéig. A beszélgetésből alább lehet néhány részletet megtekinteni, amikben az énekesnő elárulja például azt, hogy folyamatosan képzi magát, a mai napig énektanárhoz jár, de szóba kerül eredeti szakmája is: szülésznőnek tanult.

És ha már a születésnél tartunk: Rúzsa Magdi hármas ikrei immár elmúltak egy évesek. Az énekesnő a következőket mondja az interjúban Barabás Évinek arról, hogyan döntötte el, hogy mikor szeretne terhes lenni:

„én mindig stratéga voltam. Tudatosan építettem azt, hogy egy nap szeretnék gyereket. Tudtam, hogy hol akarok szakmailag tartani ahhoz, hogy azt mondjam: na, most belefér az, hogy jöhet a gyerek.”

De aztán nem csak egy gyerek jött, hanem egyszerre három.

A szülésre való felkészülésről, illetve magáról a szülésről, valamint az ezzel kapcsolatos félelmeiről Rúzsa Magdi a következőképpen vall:

„hogy egészséges legyen mindegyik, hogy hogy lehet ezt komplikációk nélkül megúszni, hogy nekik ne legyen bajuk, hogy nekem ne legyen bajom... Szóval egy nagyon-nagyon hosszú éjszaka volt az.”

Alább egy ízelítő található az interjúból, a teljes beszélgetés mától elérhető az RTL+-on.

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)