Révész Sándor az édesanyja haláláról vallott: 23 éves voltam amikor a vonat elé ugrott

Révész Sándor súlyos családi titokról rántotta le a leplet.

2022. december 20., 08:32

Szerző:

Mint megírtuk, idén nyáron sztrókot kapott Révész Sándor. Az énekesnek újra kellett tanulnia járnia, de szerencsére most már sokkal jobban van, ezért nemrég egy reklámban is feltűnt. A zenész most az édesanyjáról és a bonyolult kapcsolatukról vallott őszintén. 

„15 éves voltam amikor édesanyám kitett otthonról. Hogy miért? A szüleim már nem éltek együtt, én az anyámmal maradtam és akkor már zenéltem, éjszakába nyúlóan zenéltem, koncertjeim voltak. Számtalan vitánk volt az édesanyámmal az életvitelem miatt. Egyszer aztán azt mondta: fiam, ha erre a próbára elmész, akkor már ne is gyere többet haza! Elmentem, próba után este tízkor felhívtam, mondtam neki anya most végeztünk, mi legyen? Kisfiam nem megmondtam? Ez volt az utolsó szava és letettem a telefont.Póka Egon zenészbarátom szülei, Vera néni és Pali bácsi fogadtak b, két évig laktam náluk”

- mondta Révész Sándor a Story magazinnak, amit a Blikk szúrt ki. 

Az énekes elárulta, hogy később sikerült rendezniük a kapcsolatukat az édesanyjával, sőt még a szülei a válásuk ellenére is egymás mellett ültek, amikor 1972-ben a Generál együttessel megnyerték a Ki mit tud?-ot. Nem sokkal később azonban szörnyű családi tragédia történt. 

„Huszonhárom éves voltam, amikor az édesanyám öngyilkos lett. A vonat alá ugrott. Egyetlen gyermeke voltam. Amikor a tragédia megtörtént épp nem voltam otthon, Budapesten a nagyszüleimnél voltam. A gyászunkban csak egymásra számíthattunk, összekapaszkodva éltük túl ezt a fájdalmat”

- folytatta Révész Sándor, aki azt nem árulta el, hogy az édesanyja, miért döntött úgy, hogy eldobja magától az életét.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

(Kiemelt kép: DFP - Zsigmond László D)