Rácz Jenő nem titkolja tovább: így jöttek össze Gyuricza Dórával

A kamerák előtt már izzott köztük a levegő.

2021. október 26., 08:50

Szerző:

Rácz Jenő az RTL Klub sztárséfje, és felesége, Gyuricza Dóra szerelme a Konyhafőnök című műsor forgatásán, a kamerák előtt indult. Ezután a Nyerő Párosban bebizonyították, hogy őket egymásnak teremtették, és sokakat megleptek, amikor meg is nyerték a vetélkedőt, legyőzve olyan párokat, akik már hosszú évek óta házasok. Néhány hónappal ezelőtt egy hatalmas esküvőn végül ők is összekötötték az életüket, és boldogabbaknak tűnnek, mint valaha. Rácz Jenő vasárnap este Hajdú Péternek mesélt a Life TV-n újra futó Frizbiben és lerántotta a leplet megismerkedésükről.

Gyuricza Dóra a Konyhafőnök című műsorba versenyzőként érkezett, de a győzelem helyett a szerelem talált rá. Rácz Jenő már a kezdetektől érezte, hogy megvan köztük a kémia, de csak azután lépett, hogy a forgatáson egy srác elárulta neki, hogy Dóri vele álmodott.

„Egyszer megöleltem a Dórit, és azt éreztem, hogy ez jól esett, tehát holnap is öleljük meg”

– emlékezett vissza a történtekre a séf, aki azt is elárulta, hogy miután Dóri kiesett a műsorból, azonnal üzengetni kezdtek egymásnak.

Rácz Jenő hozzátette, hogy az első randin még nem gondolta volna, hogy ebből valami komolyabb is lehet, de annyira magával ragadta Dóri, hogy egyre többet szeretett volna vele lenni. 

A séf a munkájáról is mesélt kicsit a műsorban. Nemrég nyílt meg különleges, exkluzív Rumour nevű étterme, ahol több magyar híresség, köztük Rubint Réka és Schobert Norbi is többször megfordultak már. Rácz Jenő Hajdú Péternek elárulta, hogy bár nem kellene, de minden nap dolgozik a saját éttermében, és annyira a munkájának él, hogy még a nyaralások alkalmával sem képes kikapcsolódni. A séf feleségével sem tud elég időt tölteni, ezért ilyenkor igyekeznek kicsit kiszakadni a mindennapokból és csak egymásra koncentrálni. Éppen ezért legutóbb Stockholmba utaztak egy magángéppel, hogy minél több időt tudjanak együtt tölteni. 

(Kiemelt kép: dfp.hu)