Csúnyán betámadták Rácz Jenő feleségét az influenszer anyukák

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra majdnem megfutamodott. 

2022. augusztus 4., 08:50

Szerző:

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra csak jót akart, amikor kitalálta, hogy meghirdet egy workshopot, ahol a kismamaságról beszélne. Azonban a több tapasztalattal rendelkező anyukáknak egyáltalán nem tetszett az ötlet. A támadások után a fiatal édesanya majdnem megfutamodott. 

„Meghirdettem a workshopot, és még aznap eljutott hozzám a hír, hogy több tízezres követőtáborral rendelkező influenszeranyukák írják az oldalukon, mégis mit képzelek magamról – ’3 hónapos anyaként ne osszam már az észt az anyaságról!’ (…) Borzasztó rosszulesett. (…) Egy pillanatra meg is fordult a fejemben, hogy ezután ki sem teszem a videómat. Jenő mondta, hogy ne butáskodjak, rengeteg munkám van benne, semmi ártót nem mondok, sőt őszintén beszélek a kényesebb témákról is, és ha csak egy anyuka azt érzi majd, miután megnézte a videót, hogy nincs egyedül, már megérte”

- mondta Rácz-Gyuricza Dóra a Story magazinnak, amit az nlc.hu szúrt ki. 

A sztárséf felesége hozzátette, hogy nem a tutit akarta megmondani másnak: 

„Szó sincs arról, hogy bárkinek én akarnám megmondani a tutit, mint ahogy azt sem gondolom, hogy 4 hónap után már mindent tudok az anyaságról” 

- mondta Rácz-Gyuricza Dóra.

Az édesanya 4000 forintot kért el a tanfolyamért, aki meglepően tapasztalta, hogy csökkent a követőinek a száma, tehát még a videó kikerülése előtt, csupán a "botrány" miatt több százan kikövették. Rácz Jenő feleségének a workshop után rengetegen írtak, hogy mennyire hasznos volt számukra.