Rácz Jenő: Ez igencsak kimeríti a csalás fogalmát

Rácz Jenő kiakadt és kukázott egy nagyot, íme a videó, amiben Muri Enikő meggyűlölte a csapatmunkát.

2021. december 7., 10:10

Szerző:

Két csapatra osztották a játék hátralevő részéhez A Konyhafőnök VIP még ki nem esett játékosait, és Rácz Jenő sztárséf eléggé feldühödött az eredményen, amikor a legutóbbi adásban desszertet kellett készíteni. A piros csapat, amelynek tagjai Muri Enikő, Rába Tímea és Nagy Sándor, nem lettek készek a sajátjukkal, így a rivális csapat által nekik átadott ételt mutatták be a zsűrinek. Amikor Rácz Jenő ezt megtudta, a következőket mondta:

„nem szeretem a csalást, és ez igencsak kimeríti a csalás fogalmát”.

Mindezt azután, hogy amint azt az ilyen típusú műsoroktól megszokhattuk, a nem elég jól sikerült ételt Rácz Jenő kihajította a kukába.Így készült a szétfolyt torta.

Az élmény a három leteremtett versenyző számára mintha Muri Enikő számára lett volna a legtraumatikusabb. Az X-Faktorból ismert énekesnő a könnyekig elkeseredik, és azt mondja, hogy ettől a feladattól meggyűlölte a csapatmunkát:

„nekem ez a feladat maga volt a pokoljárás, minden téren. Én eddig szerettem a csapatmunkát. Ma gyűlöltem meg. És én, aki csapatban dolgozom színházban és zenekarral – nekem ezt most nagyon fáj kimondanom”.

Íme a drámai videó.

Az epizódban egyébként Görög Zita és Szandi között is volt vita, erről itt írtunk részletesebben.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)