Pumped Gabo elárulta, mit csinált, ha a realityjében a szerepe szerint sírnia kellett, de nem tudott

Íme, hogyan tettetett sírást Pumped Gabo, és nem, nem hagymaszeletelés a trükk.

2022. április 21., 13:49

Szerző:

Pumped Gabo egy kulisszatitkot árult el automatikusan eltűnő Instasztoriban arról, hogyan forgatták a Pumpedék című realityt annak idején. Ez a műsor az RTL Spike nevű, tavaly megszűnt csatorna kevés saját gyártású show-ja közül volt az egyik: az edzésmániás médiaszemélyiség életét követték több évadon keresztül.

Nos, „fun fact” felütéssel Pumped Gabo a következőket árulja el a forgatásokról:

„emlékszem, amikor még régen vettük fel a Pumpedéket, és voltak sírós jelenetek, de nem nagyon tudtam sírni, akkor ezt a zenét tettem be. És ezt hallgattam kétszer és aztán tudtam sírni.”

Természetesen a sztoriból kiderül az is, melyik zenéről van szó: Chicane-től a What Am I Doing Here című szám Wash McAuley által készített remixéről.

Lazán kapcsolódik, hogy éppen tegnap jelent meg az IstenEst című videósorozat új része, amiben Pumped Gabo az egyik vendég. Itt szintén szóba kerül, hogy az egykori realitysztárra milyen nagy hatással van a zene: azt meséli el, hogy összejött egy lánnyal, és már éppen szexre került volna sor, de a lány Kis Grófo valamelyik hangkompozícióját kapcsolta be. Pumped Gabo számára itt rögtön véget is ért az este, nem tudott szexelni az egyébként „10/10-es” lánnyal, mert neki a mulatósra „nem állt fel”. A sztori 46:10-nél kezdődik alább.

Akik zene nélkül is tudnak sírni

Videó: Gáspár Laci sírva emlékezik vissza arra, amikor „hibázott”

Kiderült: ezért sír mostanában Tóth Gabi

Íme, mit szóltak be a Farm VIP-ben Erdélyi Mónikának, hogy megint sírógörcsöt kapott

(Kiemelt kép: Pumped Gabo Instagramja)