5 film a tökéletes moziesthez

Filmezzen együtt péntek este a családdal, vagy a barátokkal. 

2021. november 26., 16:41

Szerző:

Ha pénteken ezúttal nincs kedve kimozdulni, viszont szívesen mozizna otthon a barátokkal, vagy a családdal, ez a tökéletes este ehhez, hiszen olyan filmek lesznek a választékban, mint a Marvel egyik legizgalmasabb filmje, A galaxys őrzői, vagy olyan lélegzetelállító és izgalmas filmek, mint a Gravitáció, vagy A Bourne-csapda.

Gravitáció

Viasat 3, 21:00 

Egy űrhajós csapat rutinszerű munkát végez a Hubble űrteleszkópon. Az orosz kollégáik egy kiöregedett műholdjukat megsemmisítik, az onnan leváló darabok pedig más műholdaknak csapódnak, így a Hubblebe is becsapódik az űrszemét. Dr. Ryan Stone, orvosmérnök és Matt Kowalsky a veterán űrhajós túlélik a becsapódást, ellentétben néhány társukkal. A Földdel való összeköttetésük megszakad, csak magukra számíthatnak a végtelen világűrben, miközben az oxigénjük egyre csak fogy. George Clooney és Sandra Bullock drámai alakítása teszi még hatásosabbá az Oscar-díjas filmet.

Ha igaz volna…

Super TV2, 22:05 

David San Franciscoban bérel lakást, azonban nem várt meglepetés éri, amikor lakótársat kap Elizabeth személyében. Tulajdonképpen a lány azt állítja, hogy ő itt lakik, akkor bukkan fel, amikor csak akar, és többnyire szidja Davidet különös szokásai miatt. A lány valójában kísértet, a fiú feltett szándéka, hogy átsegítse a túlvilágra, ám ő meg van győződve róla, hogy él. Együtt megpróbálják kideríteni, hogy mi is folyik itt, és szerelem szövődik a fiatalok között.

A galaxis őrzői

Film+, 21:00 

Peter Quill ellopja a Gömböt, a végtelen követ rejtő tárgyat, hogy ő maga adja el szép summáért, megbízói helyett. Csakhogy ezzel magára haragítja pártfogóját, Yondut és a galaxis urát, Ronant is. Menekülés közben úgy hozza a sors, hogy kénytelen szövetséget köti négy rendkívül különleges alakkal, az élő fával, Groottal, Gamoraval, a bérgyilkossal, az állig felfegyverkezett mosómedvével, Rockettel, és Draxszal, a pusztítóval. Mikor Peter rájön, hogy a Gömbnek mekkora ereje van, rádöbben, hogy a galaxis sorsa a furcsa csapat kezében van.

A Bourne-csapda

Mozi+, 19:00 

Jason Bourne és kedvese visszavonultan, csendesen, egy Indiai kisvárosban él, két évvel az előző részt követően. A férfi még nem tud visszaemlékezni múltjára, ráadásul felbukkan egy bérgyilkos, aki meg akarja ölni őket, így biztossá válik Jason számára, hogy nem sikerült maga mögött hagynia korábbi életét. A hajsza során a párja, Marie meghal, így már nem csak a múlt megismerése, hanem személyes bosszú is hajtja őt.

A leleményes Hugo

Paramount, 18:20 

Apja halála után nagybátyja gyámsága alá kerül Hugo, ám a nagybácsi eltűnése után árvaként bújkál a pályaudvaron. Titokban a pályaudvar óráinak bütykölésével foglalkozik, vigyázva, nehogy elkapja a főfelügyelő, aki lelencházba küldené. Hugo minden erejével azon van, hogy működőképes állapotba hozzon egy apjától örökölt gépet, hiszem meggyőződése, hogy apja üzenetet rejtett el benne. A kisfiú segítségére siet Isabelle, a játékbolt tulajának keresztlánya, így együtt próbálják kideríteni a titkot.

(Kiemelt kép: Shutterstock)