Nyári Dia sírásig elfajuló vitába került a Celeb vagyok...-ban – megkapta, hogy álszentkedik

Sírás lett a vége Nyári Dia és Schumacher Vanda vitájának.

2022. október 28., 09:03

Szerző:

Nyári Dia és Schumacher Vanda azon vesztek össze a Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi adásában, mert a Barátok közt színésznője elvitte az influenszer-műsorvezetőnő orra elől a rizsestálat.

„Fogod és elviszed az edényt, nem kommunikálunk egymással”

– hánytorgatja fel a sérelmeit a gyakran pityergő Schumacher Vanda az RTL realityjében, hozzátéve, hogy állandóan kirekesztve érzi magát, és azt szeretné, hogy együtt csinálhassa a dolgokat a többiekkel. Nyári Dia szerint azonban ez sok esetben kivitelezhetetlen, mert például egy tállal, egy kanállal nem tudnak ketten közösen főzni.

Erről Schumacher Vanda azonban azt gondolja, hogy Nyári Dia álszentkedik és szerénykedik:

„én baromira azt érzem, hogy a Dia álszentkedik folyamatosan. Mert minden egyes kis apró odaszúrásának van ott helye, és amikor bele kéne állni egy problémába, akkor helyette inkább visszalép, hogy »jaj nem, én ezt nem is úgy gondoltam«, pedig dehogynem.”

Ebből akkora vita keletkezik, hogy a Kocsis Tibor rászól a lányokra, hogy ne vitatkozzanak, majd Schumacher Vanda elsírja magát, mert annyira nem tud együtt lenni a többiekkel, hogy rendszeresen arra kényszerül, hogy egyedül elvonuljon. Az alábbi videó végén zokogva üzen barátnőjének a kamerákon keresztül.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Celeb vagyok, ments ki innen!)