Napi horoszkóp, 2021. december 1.: az új hónap hatalmas lehetőségeket tartogat a csillagjegyeknek

Íme, mit ígér a csillagjegyeknek a napi horoszkóp.

2021. december 1., 00:00

Szerző:

December első napja a nagy döntésekről szól majd. A napi horoszkóp szerint a csillagjegyeknek ma különösen megfontoltnak és átgondoltnak kell lenniük!

Kos (03.21 - 04.19)

Ma igazán kellemes napja lesz! Valahogy mindenki jó passzban van ön körül, kedvesek, segítőkészek, optimisták. Rá is fér majd önre a segítség és a támogatás, de ma minden problémát sikerül könnyedén átvészelnie így.

Bika (04.20 - 05.20)

Ma mindennél fontosabb, hogy ne menjen bele semmilyen vitába. Bár nem lesz egyszerű, de legyen nagyvonalú, engedjen, kössön kompromisszumokat a béke és nyugalom kedvéért.

Ikrek (05.21 - 06.21)

Nem vár semmi izgalmat mára, mégis fordulatos nap következik! Tele lesz lehetőségekkel, amikhez szüksége lesz némi bátorságra és vakmerőségre, de ha élni tud velük, hihetetlenül jól járhat.

Rák (06.22 - 07.22)

Egyáltalán nincs kedve megtenni valamit, de sajnos nem lesz más választása. Szívja fel magát és vágjon bele, mert jól sül majd el, és büszke lesz magára, hogy bátran túlesett rajta.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ha már régóta kiszemelt magának valakit, eljött a várva várt alkalom, hogy közelebb kerüljön hozzá. Kezdeményezzen, akár egy kicsit rámenős is lehet. Ma érvényes lesz, hogy aki mer, az nyer!

Szűz (08.23 - 09.22)

Egy véletlen találkozás sorsfordító lehet az ön számára, megalapozhatja a jövőjét. Legyen nyitott, használjon ki minden pillanatot, és ami a legfontosabb, hogy bátran kérdezzen!

Mérleg (09.23 - 10.22)

A szerda a romantika jegyében telik majd a Mérleg számára. Bár többször úgy alakul, hogy döntenie kell a munka és a magánélet között, végül mégis a szerelmes pillanatok lesznek többségben.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Általában tűpontosak a megérzései, és ez ma sem lesz másként! Ha már régóta van valamiféle rossz érzése az egyik ismerősével vagy kollégájával kapcsolatban, az ma beigazolódik.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Nincs igazából rossz kedve, de nagyon kényes az egyensúly, már egy apró megjegyzés vagy egy nehezebb feladat kizökkentheti, és elronthatja a hangulatát. Próbáljon meg a pozitív dolgokra koncentrálni, úgy könnyebben átvészeli a napot! 

Bak (12.22 - 01.19)

Nagyobb figyelmet kéne fordítania az álmaira! Remek, hogy van egy jó munkája jó fizetéssel, de vajon mindig is erről álmodott? Az új hónap új lehetőségeket is tartogat, használja ki!

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Szerdán mélypontra kerül, a hét, sőt az elmúlt időszak összes feszültsége ma jön ki önön. Nem lesz egyszerű nap, de nézze úgy, hogy innen csakis feljebb vezet az út.

Halak (02.19 - 03.20)

Ma hadja, hogy mások irányítsanak ön helyett. Adja át a kormányt a kollégáinak, a párjának, dőljön hátra és sodródjon az árral. Felemelő érzés lesz!
 

Olvassa el a heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete a héten

Vajön ön a legintelligensebb csillagjegyek között van? Mutatjuk!

(Kiemelt kép: Shutterstock)