Napi horoszkóp, 2021. augusztus 13.: a Bikára élete lehetősége vár, a Vízöntő váratlan ajándékot kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken és a hétvégén!

2021. augusztus 13., 00:00

Szerző:

Kos (03.21 - 04.19)

Ma könnyen elvihetik az érzelmei, és nem biztos, hogy jó irányba. Érzékeny, szeszélyes és heves napja lesz, szóval nagyon nagy önfegyelemre lesz szüksége ahhoz, hogy ne vesszen össze mindenkivel.

Bika (04.20 - 05.20)

Legyen figyelmes, mert elsétálhat élete munkalehetősége mellett! Járjon nyitott szemmel, csevegjen mindenkivel, mondjon igent minden meghívásra, mert a legváratlanabb helyzetben jöhet a nagy áttörés.

Ikrek (05.21 - 06.21)

A napokban kizárólag egy dolog foglalkoztatja majd, a szerelmi élete. Talán túlságosan is sokat agyal a témán, ennél sokkal lazábban is vehetné. Hallgasson inkább most a megérzéseire!

Rák (06.22 - 07.22)

Ha úgy érzi, valamiért bocsánatot kell kérnie, ma megteheti! Igaz, nem lesz egyszerű, de ha végre túl lesz rajta, megkönnyebbül és a bűntudata is egycsapásra elmúlik.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Szinte mindenki önt keresi meg a problémájával, ezért nem lesz egy szabad perce sem a következő három napban. Kivételesen azonban ez nem lesz teher a számára, inkább örül és büszkeséggel tölti el, hogy számítanak önre.

Szűz (08.23 - 09.22)

Egy olyan személlyel találkozhat a hétvégén, akit elsőre a háta közepére sem kíván, de ne kerülje el! Fontos mérföldkő lehet az életében, hallgassa végig, bármit is szeretne mondani.

Mérleg (09.23 - 10.22)

Fenekestül felfordul az élete, már kora reggel. És ez így marad egész hétvégén! Váratlanabbnál váratlanabb fordulatok, programok és találkozások várnak önre. Nem fog unatkozni, az biztos!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Bár egyáltalán nem az ön műfaja, a napokban mégis rengeteg olyan szituációba keveredik, amikor valaki kiönti a lelkét. Furcsamód most mégis élvezi a helyzetet, sőt egyszer-egyszer még ön is megnyílik.

Nyilas (11.22 - 12.21)

Csakis önön múlik, hogy unatkozva vagy izgalmasan telik a hétvégéje! Bár nem szeret előre tervezni, de ha ma mégis rászánja magát, sokkal tartalmasabb lesz a következő néhány napja, ugyanis ma különsen szerencsés napja van, és még találhat olyan programokat, amikre később már nem tudna jegyet szerezni.

Bak (12.22 - 01.19)

Ha az elmúlt napokban vacillált valamin, ma végre sikerül döntést hoznia. De nem elég az elhatározás, meg is kell valósítania a tervet! A kivitelezés viszont már gyerekjáték lesz, most hogy tudja, mit is szeretne.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Olyan rég lepte meg magát valamivel, szóval itt az ideje! Jó dolog a spórolás, de ma kivételesen megengedhet magának egy kis kihágást, legyen szó tárgyról, utazásról vagy programról. Megérdemli!

Halak (02.19 - 03.20)

Ha azt érzi, az egyik barátjának vagy rokonának segítségre van szüksége, az nem véletlen! A Halak az egyik legintuitívabb jegy, szóval hallgasson a megérzéseire és hívja fel, keresse meg.

(Kiemelt kép: Shutterstock)