Az Omega gitárosa rossz hírt közölt: továbbra sincs jól, egyre kétségbeejtőbb a helyzet

Nem tudni, mi okozza az Omega gitárosának, Molnár György Elefántnak rejtélyes tüneteit.

2023. július 20., 08:44

Szerző:

Folytatódnak az Omega gitárosának egészségügyi problémái. Molnár György Elefánt júniusban olyan rosszul lett, hogy kihívta a mentőket, erről akkor így számolt be:

„vizsgálgatnak, mert valami a szívem táján nincs rendben. Rám nem jellemző, de annyira nem éreztem jól magam, hogy Pünkösd pénteken kihívtam magamra a mentőt.”

Nos, ezt követően több vizsgálat következett, július 12-én pedig egy speciális módon, úgynevezett TILT-teszttel próbálták kideríteni, mi okozhatja Molnár György Elefánt tüneteit. Ő ugyanis továbbra sincs jól, számolt be a Bors című lapnak:

„még mindig nincs megfejtve, mi okozza a szédüléseimet.”

Az eredmények azonban sajnos nem biztatóak, ebből a vizsgálatból sem derült ki, hogy mi baj lehet:

„ebben a pillanatban nem tudom, hogyan megyünk tovább. Nagyon bíztam ebben a vizsgálatban, hogy végre kiderül, mi nincs rendben velem, és ennyi idő után el tudjuk kezdeni a megfelelő kezelést. A következő konzultáción fogom megbeszélni az orvosommal, mi jön ezután. Egyébként a szédülés nem szűnt meg, de nem rosszabb a helyzet. Épp elég nagy baj, hogy ez még mindig jelen van. Kíváncsi vagyok, mi lehet velem, és várom, hogy megszűnjön a problémám.”

Molnár György Elefánt ezzel együtt is köszönetet mond az orvosok munkájáért, azt mondja, érezte a gondoskodásukat és tiszteletüket.

(A fent kiemelt kép 2001-ben készült. Fotó: Schumy Csaba – dfp.hu)