Elvetélt Molnár Gusztáv felesége

Őszintén vallott az őket ért veszteségről. 

2022. június 1., 09:46

Szerző:

Nehéz időszakon megy keresztül Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivien. A házaspár márciusban elvesztette az első közös gyermeküket. A színész felesége 11 hetes terhes volt, amikor elvetélt. Most Fazekas Vivien őszintén mesélt arról, hogyan élték meg a veszteséget. 

„Szeretnénk egy közös gyerekkel megerősíteni a szerelmünket. Össze is jött, de márciusban – sajnos – elvetéltem. Fájdalmas volt az elengedés mindkettőnknek, de rájöttünk: tennünk kell még a boldogságunkért. A babának még nem lett volna kiegyensúlyozott szülői háttere. Meg kell tanulnunk nem magunkat hibáztatni, az élet így akarta, de már tudjuk, min kell változtatnunk” 

- nyilatkozta Molnár Gusztáv felesége a Hot Magazainnak, amit a Blikk szúrt ki. 

Az aggódó feleség a férje állapotáról is beszélt, ugyanis kiderült, nemrégiben bipoláris depresszióval diagnosztizálták Molnár Gusztávot, valamint néhány hete mentőt is hívtak rá, mert öngyilkossággal fenyegetőzött az otthonában.

„Tavaly augusztus óta arra lettem figyelmes, hogy időszakosan halogatni kezdett dolgokat: a diétát, a sportot, a ház körüli dolgokat. Egyre inkább magába burkolózott, megszűnt a jókedve, hirtelen üresség vette körül”

- mesélte Fazekas Vivien a lapnak.

„Arra van szüksége, hogy végigcsinálja a pszichoterápiát. Emellett családlátogatást ajánlottak az orvosok. Amióta megkaptuk a diagnózist, próbál változtatni a szokásain. Naponta öt kilómétert fut, ledobott hét kilót, olvas, verseket ír, színházi darabot rak össze. Tudom, hamarosan újra magára talál”

- jelentette ki Molnár Gusztáv felesége.

Még több Molnár Gusztáv ügyéről 

Molnár Gusztáv elismerte, hogy nem először ütötte meg a fiát augusztusban

Molnár Gusztáv új fejleményt árult el gyermekbántalmazási ügyéről

Molnár Gusztáv elmondta, miért ütötte meg a fiát: Kapott tőlem egy pofont, azóta nem láttam

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)