Páros lábbal állt bele Meghan hercegnébe testvére

Kemény szavak.

2021. augusztus 11., 10:56

Szerző:

Azt már évek óta lehet tudni, hogy Meghan Markle nincs jóban édesapjával és bátyjával. Egy darabig csak arról volt szó, hogy nem tartják a kapcsolatot, de mostanra brutálisan elmérgesedett közöttük a viszony. Az egész ott kezdődött, hogy a hercegné apja, Thomas Markle eladott a néhány privát fotót lányáról egy bulvármagazinnak, természetesen a hercegné tudta nélkül, amik után a mai napig járadékot kap. Később pedig többször nyilatkozott becsmérlően lányáról. Nem csoda, hogy a hercegi pár úgy döntött néhány éve, hogy kizárja őt az életéből. Ezért meglepő, hogy Thomas Markle most pereskedni akar, hogy láthassa unokáit.

A hercegné bátyjával sem különb a helyzet! Thomas Markle Jr. ezúttal az ausztrál Big Brother VIP című realityben fog szerepelni, aminek első beharangozó kisfilmjében már durva kijelentéssel indít:

Megmondtam már Harrynek, hogy a húgom tönkre fogja tenni az életét. Ő egy elkpesztően felszínes nő!

Meghan féltestvére itt arra utalhat, hogy még 2018-ban állítása szerint küldött egy levelet Harrynek, amiben azt írta le, ha jót akar magának, lefújja még időben az esküvőt, különben ez lesz élete legnagyobb hibája. Egyébként Harry nem erősítette meg soha, hogy olvasta volna ezt a levelet, sőt azt sem lehet tudni, valóban megkapta-e. Az viszont biztos, hogy Thomas Markle Jr. nem tudja elengedni a témát, és a show alatt több hasonló megjegyzést is megejt majd főműsoridőben.

(Kiemelt kép: DAVID HARRISON / AFP)